Fortuna a renunțat la Academia de la Nucet!

Marius ANGHEL 10 Jun. 2013, 15:38 Stiri
Fortuna** a renunțat la Academia de la Nucet!

După ce s-a despărțit de directorul executiv Grigore Sichitiu, clubul Fortuna Brazi a continuat restructurearea cu exact proiectul în care fostul oficial credea foarte mult! Academia gândită de Sichitiu la Nucet nu va continua, ca proiect, președintele de la Fortuna, Virgil Munteanu, încheind, săptămâna trecută, „socotelile” cu liceul sportiv din localitatea dâmbovițeană Nucet, unde Fortuna a „ocupat” timp de un an câteva dintre active, cu chirie.

„Ne vom concentra cu activitatea pe zona Câmpina, unde vom muta prima echipă, nu am considerat utilă continuarea activității la Nucet, din mai multe motive, cel mai important fiind acela că mare parte dintre jucători nu aveau perspectivele dorite. Probabil că doar 3-4 fotbaliști dintre cei care au activat la academie în acest an vor face pasul spre echipa mare „ – a anunțat Virgil Munteanu.

A plecat și Danci

Restructurările în cadrul lotului de jucători nu s-au oprit la Silviu Mureșan, Tiut, Mândrușcă, Tegzeș și Cosmin Ion, ultimul jucător de care gruparea prahoveană s-a despărțit fiind mijlocașul central Cristian Danci. Acesta va reveni la FC Bihor, după un retur în care nu se poate spune că a „rupt gura târgului”, evoluând neconvingător pentru echipa care a ratat obiectivul propus, acela de promovare în eșalonul secund.

Vacanță până în 1 iulie

Oficialii Fortunei Brazi nu au renunțat la ideea de a se implica la o altă grupare, de eșalon superior, prin preluarea unei alte structuri sportive. În paralel, însă, activitatea la echipa Fortuna va continua cu obiectivul promovării în eșalonul secund, la anul. Lotul urmează să fie pregătit, deocamdată, pentru atacarea promovării, obiectivul putând fi modificat doar dacă se găsește un alt proiect viabil. Astfel, ținând cont că sezonul nou din Liga a III-a începe undeva în a doua jumătate a lunii august, reunirea lotului este programată în data de 1 iulie. Dată până la care mai se pot întâmpla destule…

Iordănescu, „în cărți” la Oțelul Galați

Săptămâna aceasta, la Fortuna se va decide și viitorul băncii tehnice a echipei, antrenorul Eduard Iordănescu și Radu Călin – finanțatorul clubului, urmând să stabilească ce „drum” se va urma. Totul depinde, conform unor informații neoficiale de tratativele dintre tânărul tehnician și clubul de prim-eșalon Oțelul Galați, unde Iordănescu jr. se află pe „lista redusă” a posibililor înlocuitori ai lui Petre Grigoraș!

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 10 Jun. 2013, 15:38 Stiri
Pe aceeași temă