Fortuna a învins-o pe Dinamo II în ultimul test înainte de startul campionatului

Marius ANGHEL 22 Aug. 2014, 12:01 Stiri
Fortuna a învins-o pe Dinamo II** în ultimul test înainte de startul campionatului

Ultimul meci amical înaintea începerii campionatului a însemnat pentru Fortuna Poiana Câmpina și o acțiune de prezentare a lotului pe care mizează în momentul de față antrenorul Florin Stăncioiu pentru a face o figură cât mai frumoasă în primul sezon în eșalonul secund. Prahovenii s-au impus cu scorul de 3-1 în fața lui Dinamo II, prin reușitele lui Velici (34), Antohi (60) și Buhuși (71), în timp ce pentru oaspeți a marcat Patrick Petre (58).

Jucătorii Fortunei s-au mișcat bine, în ciuda căldurii toropitoare, au pasat frumos și chiar dacă nu au asediat poarta bucureștenilor au deschis scorul încă dinainte de pauză, în minutul 34, prin Velici, care a împins mingea în plasă din apropiere, după o frumoasă acțiune colectivă de atac.

La rândul lor, dinamoviștii „mici” l-au avut în lot pe Alexe, aflat în curs de revenire la parametrii optimi după o accidentare, dar și pe Stan și Jugaru, foști jucători ai Fortunei în sezonul trecut. În schimb, după pauză a intrat Patrick Petre, care a cucerit imediat inimile spectatorilor cu incursiunile și atitudinea sa. De altfel, fiul fostului internațional Florentin Petre a fost cel care a și egalat, după o superbă acțiune personală, în minutul 58. După numai două minute, însă, prahovenii au revenit la conducerea jocului prin Antohi, care a reluat în plasă din apropierea punctului de pedeapsă o centrare excelentă de pe partea dreaptă. Mai mult, în minutul 71, Buhuși a stabilit scorul final, cu un șut din 18 metri, ușor lateral stânga.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

Fortuna Poiana Câmpina: I. Popescu – Birău, M. Marin, Șandru, Damian – Cioinac, Minciună – V. Munteanu, Honciu, Zsiga – Velici. Au mai jucat: Stroescu, Gârlea – Dobrosavlevici, M. Stancu, Năstase, Coteanu, Buhuși, Antohi, Boldea. Antrenor: Florin Stăncioiu.

Dinamo II București: Kovacs – M. Zamfir, I. Stan, Nedelcearu, Bucur – Firțulescu, Crișan, Ungur, Văduva – Alexe, Lemac. Au mai jucat: Pena – P. Petre, Jugaru, R. Radu, Tudorache, Nicolescu, M. Petre, Mușea, I. Florea. Antrenor: Florin Bratu.

Arbitri: Andrei Moroiță – Constantin Pantilimonescu, Emil Mateescu (Ploiești).

Stăncioiu: „Ne-ar mai trebui doi-trei, poate patru jucători”

Imediat după fluierul final, într-o declarație oferită presei, antrenorul Fortunei, Florin Stăncioiu, a spus: „A fost un joc de verificare bun, util pentru echipa noastră. Sunt mulțumit de ceea ce s-a jucat astăzi, chiar dacă în prima etapă adversarul va fi mult mai dificil, dar nici Dinamo II nu este un adversar deloc facil.
În privința lotului formației noastre, cred că ne-ar mai trebui doi-trei, poate patru jucători, cu care să acoperim complet toate posturile. Sper ca în câteva zile să rezolvăm toate aceste probleme, iar săptămâna viitoare să ne putem ocupa exclusiv de pregătirea primului joc din campionat”
.

Sursa: Sport Câmpina

Marius ANGHEL 22 Aug. 2014, 12:01 Stiri
Pe aceeași temă