Focșaniul a urcat pe locul 2

16 Sep. 2012, 12:34 Stiri

CSM Focșani a câștigat, 1-0 (0-0) partida disputată pe terenul formației dâmbovițene, Urban Titu. Gazdele au avut prima șansă de gol, prin fostul atacant al Unirii Focșani, Ionică Marinică, dar șutul său a ocolit poarta (16), iar portarul Trifan a salvat două goluri ca și făcute la șuturile trimise de Ciocotoiu (30 și 34).

În actul secund, Eugen Ștefan a fost aproape de gol, dar din 6 metri nu l-a învins pe portarul gazdelor (55), iar Bucătaru a fost la un pas de a marca din interiorul careului mic (75). A făcut-o Alin Șonțu, care a reluat în poarta goală un balon boxat de portar (79), pe fondul unei evoluții excelente a echipei de pe Milcov. În urma victoriei de la Titu, CSM Focșani a urcat pe locul 2 în clasament și așteaptă confruntarea de vinerea viitoare, cu Juventus București.

CSM Focșani a evoluat cu: Trifan – Suvac, Crăciun, Toader, Nistoroiu – Săpunaru, Șonțu, Bucătaru, Dumitriu – Milea, Ștefan.

ACS Urban Titu a răspuns cu Dumitrașcu – Dan, Coman, Neagu, Mirescu – Dicu, Spătaru (78 Roman), Săndulescu (65 Corbu), Ivașcu – Ciocotoiu (65 Albu), Marinică Ionică.

Articol scris de George DUMITRU

16 Sep. 2012, 12:34 Stiri
Pe aceeași temă