Flavius Pavel, la cinci goluri de 1000 de euro

12 May. 2009, 13:06 Stiri
Flavius Pavel, la cinci goluri de 1000 de euro

Flavius Pavel (foto, în alb) a avut un sezon excelent la CS Ineu. Atacantul trupei pregătite de Adrian Abrudean a reușit să marcheze zece goluri și să conducă în clasamentul golgeterilor acestei formații.

“Dacă executam eu loviturile de la 11 metri pe care le-a avut echipa poate aveam mai multe goluri”
, a spus Pavel.

Obiectivul fotbalistului de la Ineu este să marcheze 15 goluri, pentru a încasa marele premiu oferit de conducerea clubului. Dacă va reuși să mai puncteze de cinci ori, Flavius Pavel va încasa suma de 1000 de euro. Altfel, CS Ineu nu a abandonat lupta pentru promovarea în Liga a II-a. Dacă pentru locul întâi, cel care asigură prezența direct în eșalonul doi, lupta este încheiată, CS Ineu mai are șanse reale de a termina campionatul pe locul doi, cel care duce la partida de baraj.

“Ne vom lupta până la capăt să terminăm pe locul doi. Eu cred că șanse avem și ne dorim să promovăm. Trebuie să câștigăm neapărat toate partidele, pentru a depăși Mehedințiul în clasament”, a declarat Teodor Jușcă. În etapa următoare, CS Ineu se va deplasa la Gătaia. “Sunt sigur că nu pierdem la Gătaia”, a mai spus conducătorul ineuan.
 

Articol scris de Daniel Berar
 

12 May. 2009, 13:06 Stiri
Pe aceeași temă