Flacăra dă vina pe arbitraj pentru pierderea barajului: „A făcut niște prostii incredibile”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 22 Jun. 2014, 15:25 Stiri
Flacăra dă vina pe arbitraj pentru pierderea barajului:**

Județul Vâlcea continuă să nu aibă nicio reprezentantă în Liga a III-a, după ce Flacăra Horezu a pierdut ieri barajul de promovare disputat la Severin, 2-3 cu CSO Filiași!

Antrenorul Flacărei Horezu, Vasile Ilinca a contestat arbitrajul tânărului centralul Denis Haidiner (22 de ani, Hunedoara). „Arbitrul a făcut niște prostii incredibile, la 2-2 am avut penalty clar la Roncea și eliminare, era o situație clară de gol, văzută de toată lumea și nu a dat nimic. În minutul 92 am avut iar penalty, un henț clar în careu, sunt niște decizii greu de înțeles. Apoi, Federația a dat la toate barajele arbitrii de Liga I, la noi a fost un copil de Liga a III-a, de 22 de ani, nici asta nu pot pricepe” a spus antrenorul Horezului, Vasile Ilinca.

Tehnicianul vâlcean regretă startul slab de meci. „Am luat două goluri rapid, în primul sfert de oră, asta a fost decisiv, apoi am controlat jocul 75 minute. Am făcut risipă mare de energie să revenim în joc și să egalăm. Am luat golurile pe greșeli individuale mari, portarul a greșit și el la două goluri, asta e, se mai întâmplă. Am dominat total și nu am putut să câștigăm, Doljul nu a fost de speriat, așa cum spunea toată lumea. S-a risipit munca noastră pe un an, este mare păcat. O luăm de la capăt și anul viitor, încercăm din nou promovarea”.

Echipa pregătită de Gigi Ciurea, CSO Filiași a promovat în premieră în Liga a III-a, după ce a câștigat barajul cu Flacăra Horezu, 3-2 (2-1), jucat pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

Doljenii au început tare și au înscris de două ori în primul sfert de oră, prin Bâlă și Crușoveanu. Vâlcenii au revenit în joc în minutul 25, după ce Alex.Vladu a transformat un penalty.
Flacăra s-a aprins după pauză, când Milosteanu a egalat în minutul 58. Mai mult, vâlcenii au avut două ocazii imense de a trece în avantaj, inclusiv o bară, în minutul 69! Au fost momentele psihologice ale meciului, pentru că, apoi, Filiași a înscris golul victoriei în minutul 79, prin Celea.

Astfel, județul Vâlcea rămâne în continuare fără nicio echipă în Liga a III-a.

FLACĂ‚RA HOREZU – CSO FILIAȘI 2-3 (1-2)
Alex. Vladu 25 – 11 m, Milosteanu 58 / Bălă 12, Crușoveanu 15, Celea 79

Horezu: Croitoru – Andrei Vladu, Alex. Vladu, M. Popescu, C. Nistor, Zanfirescu, Stănică, R. Nistor (Ciortan 77), Nica, Roncea- Milosteanu. Antrenor: Vasile Ilinca.

Filiași: Lascu – Ianâcu (Celea 66), Sodoleanu, Lupu, Mateiță, Crușoveanu (Cârjan 89), Dumitrașcu, Hrelea, Pais (Răducanu 40), Pârvuică, Bălă. Antrenor: Gigi Ciurea.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 22 Jun. 2014, 15:25 Stiri
Pe aceeași temă