FCSB 2 are un nou antrenor. Pompiliu Stoica preia „satelitul” vicecampioanei

Marius ANGHEL 24 Oct. 2018, 12:17 Stiri

Noua etape a rezistat Dacian Nastai ca antrenor la echipa a doua a clubului FCSB. Numit în vară în această funcție, sătmăreanul a avut rezultate slabe la „satelit”, astfel că, începând cu această săptămână a fost înlocuit.

Pompiliu Stoica (42 de ani) a fost numit, luni, antrenor al echipei FCSB 2, iar fiul său, Ianis Stoica (15 ani), a semnat prelungirea contractului cu echipa bucureșteană.

Pompiliu Stoica a evoluat pentru FCSB în perioada 2000-2005, în care a strâns peste 100 de meciuri și a marcat 3 goluri. Acum, fostul fundaș stânga a fost numit tehnician al echipei a doua a clubului roș-albastru, iar la semnarea contractului a luat parte și fiul său, care și-a prelungit contractul cu încă două sezoane. La oficializarea actelor au fost prezenți soția lui Laurențiu Reghecampf, care-i reprezintă pe cei doi, și Valeriu Argăseală, președintele clubului.

Înainte să semneze cu FCSB 2, prahoveanul Pompiliu Stoica a antrenat la juniorii de la CSO Plopeni și la Petrosport. „Satelitul” echipei bucureștene se află pe penultimul loc în Seria a 2-a a Ligii 2, pe 14, cu doar trei puncte acumulate. Sâmbătă, de la ora 15:00, o întâlnește pe teren propriu pe SC Popești Leordeni.

În iulie 2018, Gigi Becali avea planuri mari cu fiul lui Pompiliu Stoica: „Voi ziceți că sunt nebun, dar eu prevăd viitorul. Am câțiva tineri extraordinari. Unul dintre ei este băiatul lui Pompiliu Stoica, Ianis, care are 15 ani și jumătate. Meme Stoica îmi zice că la antrenamente nu se vede diferența dintre el și colegii lui, deși nici nu a împlinit 16 ani! E cuminte și o să îl creștem bine. Peste trei ani, când îi fac contract, îi pun clauză de 500 de milioane de euro. Ce, eu sunt prost? De ce să nu fac asta? Eu vând fotbaliști de calitate”.

La vârsta de doar 14 ani, 10 luni și 23 de zile, Stoica a devenit, anul trecut, cel mai tânăr marcator, dar și cel mai tânăr fotbalist folosit de FCSB într-un meci oficial. În Cupa României, e pe locul al treilea în topul vârstei debutanților.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felicitari TATA!!Noul antrenor al Fcsb 2.#proudofyou

A post shared by Stoica Yanis (@yianis_stoica_2110) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#newcontract #fcsteauabucuresti🔴🔵 #proudofme

A post shared by Stoica Yanis (@yianis_stoica_2110) on

Marius ANGHEL 24 Oct. 2018, 12:17 Stiri
Pe aceeași temă