FC Zalău joacă de ziua antrenorului

07 Sep. 2012, 15:38 Stiri
FC Zalău joacă de ziua antrenorului

Ziua de vineri, este una specială pentru tehnicianul lui FC Zalău. Pe lângă faptul că „alb – albaștrii” susțin un meci important, acasă cu Șoimii Pâncota, Marius Pașca își serbează ziua de naștere. Însă există o vorbă în popor: Mai întâi munca și apoi distracția. Cu siguranță, Maior Istvan și colegii îi vor da motiv antrenorului să sărbătorească pe cinste, asta după ce vor obține cele trei puncte.

„Eșecul din prima etapă a fost unul rușinos, dar am convingerea că vom trece peste el”

De fiecare dată începutul este mai greu. Dar un rezultat pozitiv în prima rundă poate da oricărei echipe un moral bun în privința meciurilor următoare. Pe acest aspect s-a bazat și FC Zalău înaintea meciului de la Sighetu Marmației. Însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și zălăuanii s-au întors cu „tolba goală”, tocmai de la o nou-promovată. Dacă în meciurile amicale, tehnicianul Marius Pașca miza pe un „prim 11” din care erau excluși „veteranii”, de data aceasta a fost invers. Jucătorii tineri au fost lăsați pe bancă, iar în teren și-au făcut apariția Vasile Jula, Gigi Gorga și Claudiu Cornaci. Să nu se creadă că am avea ceva cu cei trei, dar se tot vorbește de o întinerire a echipei. Cam întârzie să apară. Revenind la meci, ai noștri au condus ostilitățile, dar fără rezultat pe tabelă. Cosmin Sabou, Maior Istvan și Andrei Teglaș au trecut pe lângă gol irosind situații clare. Dar era abia prima repriză și nimeni de pe banca lui FC Zalău nu-și făceau probleme. A venit replica echipei gazdă care a fost peste FC Zalău la două capitole: ambiție și dăruire. Semnalul de alarmă „s-a tras” spre finalul reprizei secunde, când Cristian Layis a țintit bara transversală a Zalăului.

Ioan Morar – președintele lui FC Zalău: „Eșecul din prima etapă a fost unul rușinos, dar am convingerea că vom trece peste el și ne vom mobiliza exemplar pentru meciul de vineri. Spre ca jocul și atitudinea băieților să se schimbe”.

VEZI CE SURPRIZĂ‚ LI S-A PREGĂ‚TIT SUPORTERILOR ZĂ‚LĂ‚UANI PENTRU MECIUL DE AZI

07 Sep. 2012, 15:38 Stiri
Tags:
Pe aceeași temă