FC Zalău, de neoprit!

30 Apr. 2012, 14:36 Stiri
FC Zalău,** de neoprit!

Chiar dacă întâlneau o echipă mai bine clasată, elevii antrenați de Marius Pașca și-au dorit cu tot dinadinsul victoria, pe care au obținut-o, după un meci pe care l-au controlat în totalitate. Primele minute au fost specifice de tatonare, după care FC Zalău și-a arătat intențiile ofensive. Astfel încă din minutul 12, Andrei Bălan putea deschide scorul, fiind foarte bine găsit la marginea careului, dar șutul său avea să fie parat de portarul advers. La nu mai puțin de trei minute, Viorel Ionașcu a fost cât pe ce să marcheze și el, însă și-a calculat greșit pașii, astfel nu a mai avut suflul necesar să șuteze în forță. În minutul 17, avea să cadă și golul, înscris de Maior Istvan. După șutul bombă a lui Raul Stanciu, mingea este respinsă în față de portarul Reghinului, de unde Maior avea să finalizeze cu un șut la colțul lung, aducând bucuria în tabăra noastră. Cei care în continuare au avut meciul în mână au fost jucătorii noștrii, care au ținut mingea cât mai departe de poarta lui Chiș, zălăuanii mai având în continuare bune oportunități de-a marca. Cu două minute înainte de finalul primei reprize, Viorel Ionașcu avea să marcheze un gol excepțional, cu un șut de la peste 30 de metri, mingea oprindu-se în vinclu porții apărate de Husar. La revenirea de la vestiare, zălăuanii nu au mai forțat, dar cu toate acestea au fost cei care au avut posesia și controlul balonului. O bună bucată de timp, oaspeții nu au reușit să ducă mingea în preajma careului nostru, ce să mai vorbim de vreo ocazie. La 20 de minute de la reluare, Ionașcu putea face dubla, însă a ratat inexplicabil din numai 10 metri, poziție centrală. Prima ocazei de gol a oasepeților a venit în minutul 69, când la o greșeală în defensiva noastră, Fulop a fost foarte aproape să-l surprindă pe Chiș cu un șut boltă, în cele din urmă, zălăuanul respingând în corner. În continuare, jocul s-a mai stins, iar zălăuanii așteptaru fluierul final, care a adus a cincea victorie conescutivă pentru FC Zalău. După etapa de vineri, FC Zalău se situează pe locul șase fiind la două puncte de podium. În etapa următoare, FC Zalău va întâlni în deplasare CS Zlatna.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA ACEST MECI

FC Zalău – Avântul Reghin 2 – 0 (2 – 0)

Au marcat: Maior Istvan (17) și Viorel Ionașcu (42)

FC Zalău: Claudiu Chiș – Maior Istvan (min. 80, Dragoș Surducan), Vasile Jula, Claudiu Cornaci (min. 83, Gabriel Țiriac), Viorel Ionașcu (min. 79, Vlad Negrean), Raul Stanciu, Vlad Lung (min. 73, Mihai Cherecheș), Cosmin Cozma, Andrei Bălan, Andrei Teglaș. Antrenori: Marius Pașca (principal), Cristian Oros (secund)

Avântul Reghin:

Laurențiu Husar – Gabriel Beldea, Răzvan Dan, Doru Bucim, Emanuel Marius, Traian Truță, Csziki Vilmos, Zsigmond Vilmos (min. 57, Marius Cătărig), Fulop Istvan, Valentin Zoltan (min. 70, Nagy Andras). Antrenor: Eniedy Andrei.

30 Apr. 2012, 14:36 Stiri
Pe aceeași temă