FC Zalău atacă a cincea victorie consecutivă!

27 Apr. 2012, 12:17 Stiri
FC Zalău atacă** a cincea victorie consecutivă!
Începutul slab de retur a fost uitat de mult de către zălăuani. „Alb – albaștrii” au contabilizat marți după amiază în cadrul etapei a XXIII-a, cea de-a patra victorie consecutivă, Gigi Gorga și compania câștigând la limită pe terenul „lanternei roșii” – Gloria II Bistrița.
Finalul de săptămână, programează pentru zălăuani duelul de pe teren propriu cu Avântul Reghin, o formație incomodă a Seriei. Datorită succesului obținut în ultima etapă, a făcut ca, gruparea de la poalele Meseșului să salte două locuri în clasament, până pe poziția a VII-a, care este și ultimul loc din obiectivul lui FC Zalău. Formația condusă de Ioan Morar are șansa să mai urce cel puțin un loc în clasament, dar cu condiția să câștige partida cu echipa din Reghin.
Pentru prima dată de la reluarea campionatului, tehnicianul Marius Pașca va avea tot lotul valid, niciun jucător nemaifiind suspendat sau accidentat pentru meciul de azi. Având în minte rezultatul din tur, când zălăuanii s-au impus la Reghin, formația noastră dorește cu tot dinadinsul să obțină toate cele trei puncte. Înaintea etapei, FC Zalău se află pe locul șapte cu 36 de puncte, în timp ce Avântul Reghin se află pe locul cinci cu 38 de puncte.

27 Apr. 2012, 12:17 Stiri
Pe aceeași temă