FC Panciu, remiză la Iași

07 Sep. 2009, 09:21 Stiri
FC Panciu,** remiză la Iași

FC Panciu a reușit să rămînă neînvinsă în seria I a ligii a treia, după ce a reușit un rezultat de egalitate 2-2 (1-1) pe terenul formației Poli II Iași într-un joc care a contat pentru etapa a treia din liga a III-a.

 

Vrîncenii au început jocul mai slab, gazdele avînd trei ocazii prin Tincu (12) și Mihăieș (15 și 19), atacantul vrîncenilor Mădălin Predoiu salvînd într-una dintre situații de pe linia porții. Elevii antrenoilor Ionică Serea și Dănuț Bolocan au pus stăpînire pe joc și, după ocazia irosită de Costin (21, lovitură de cap trecută pe lîngă poartă), au reușit deschiderea scorului. Același Cătălin Costin a înscris cu un șut la vinclu de la marginea careului gazdelor (30). Cu două minute înainte de pauză, ieșenii au reușit egalarea prin Despan, acesta marcînd din fața porții.

 

Actul secund a început în nota de dominare a vrîncenilor care au înscris din nou. Duțu a executat o lovitură liberă de la 30 metri, balonul a lovit zidul ieșenilor și a ajuns la Predoiu care a punctat cu un șut plasat (52). Din nou Predoiu (54), reluare din 6 metri pe lîngă poarta gazdelor și Costin (64), șut de la 20 metri care a șters bara porții ieșene, au ratat cele mai mari ocazii ale vrîncenilor.

 

Poli II Iași a restabilit egalitatea cu 10 minute înainte de final cînd Știubei a înscris cu un șut din afara careului, balonul lovind bara porții apărate de Gordin. În prelungirile partidei, Costin a avut șansa victoriei dar a trimis peste poartă, iar în minutul trei de prelungiri, arbitrul Petre Metericiuc din Târgu Neamț a închis ochii la un fault comis în suprafața de pedeapsă a ieșenilor asupra lui Dănuț Dobrescu.

 

 

articol scris de George Dumitru

07 Sep. 2009, 09:21 Stiri
Pe aceeași temă