FC Hunedoara se așteaptă să aibe un joc greu cu SeSo

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 13:34 Stiri
FC Hunedoara** se așteaptă să aibe un joc greu cu SeSo

Liderul din C5, FC Hunedoara joacă în etapa a VIII-a mâine, pe teren propriu, cu SeSo Câmpia Turzii echipă din a doua jumătate a clasamentului. Programarea campionatului stabilită înainte de start face ca meciul cu clujenii să fie al doilea consecutiv jucat acasă de hunedoreni care săptămâna trecută, tot pe „Michael Klein”, au învins, scor 2-1, pe FC Oșorhei Bihor.

Paradoxal, neînvinsă în campionat – FC Hunedoara are șase victorii la rând în fața unor adversari tari precum Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare sau FC Oșorhei – trupa lui Marius Opric se așteaptă la un meci dificil cu SeSo.

Prezent în platoul emisiuni „Sport Plus” de la Hunedoara TV mijlocașul ofensiv al Hunedoarei, Ciprian Pepenar (foto, 34 ani) a explicat ce îl neliniștește în perspectiva jocului cu Câmpia Turzii.

„Până acum, pe teren propriu am înfruntat doar echipe cu pretenții care au ieșit la joc. Mă aștept ca cei de la SeSo să facă antijoc, să se baricadeze în propriul careu și astfel să încerce să scape fără să primească gol. Oricare ar fi planul lor eu și colegii mei știm un singur lucru: trebuie să câștigăm meciul”, a spus Pepenar.

Înaintea rundei care debutează astăzi cu primele trei jocuri FC Hunedoara conduce în casament cu punctaj maxim, 18 puncte deși are un joc mai puțin disputat, în timp ce adversara sa SeSo Câmpia Turzii ocupă locul 9 cu 8 puncte (două victorii și două remize).

Partida este programată să înceapă sâmbătă la ora 15:00. Intrarea spectatorilor este liberă!

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 13:34 Stiri
Pe aceeași temă