FC Hunedoara, la al doilea semieșec al turului! FC Zalău a fost egala liderului

Marius ANGHEL 25 Nov. 2012, 14:26 Stiri
FC Hunedoara, la al doilea semieșec al turului!** FC Zalău a fost egala liderului

FC Zalău a terminat prima parte de campionat cu o remiză în fața ocupantei primului loc, rezultat privit de mulți din sânul echipei din Zalău, drept un rezultat pozitiv.  

Conștient de valoarea adversarului, Marius Pașca și-a propus înainte de meciul cu FC Hunedoara să nu piardă! Având în vedere și problemele de lot pare a fi un rezultat bun și acest egal, dar dacă privim partea plină a paharului, punctul obținut în fața hunedorenilor nu ne ajută cu nimic.

În fața unui public restrâns, care totuși a îndurat frigul de afară, FC Zalău a început cu destulă teamă partida și și-a lăsat adversara să domine începutul de joc. Elevii lui Marius Pașca și Cristi Oros s-au apropiat și ei de poarta adversă, dar fără vreo ocazie clară de gol. În schimb, oaspeții au înscris după 20 de minute de joc, la capătul unui contraatac „șnur”. Totul a pornit de la o ieșire neinspirată la ofsaid a fundașilor zălăuani, mingea a ajuns la Robert Cristian, care de pe partea dreaptă a furnizat o centrare perfectă pentru Flavius Nicula a cărui lovitură de cap a însemnat și deschiderea scorului.

A urmat o dominare a echipei zălăuane, însă fazele de poarte au fost extrem de rare. Banca tehnică a Zalăului a cerut 11 metri la un presupus henț în careu al unui stoper hunedorean, dar centralul Dan Dreve a rămas ferm. Prima repriză s-a terminat cu ocazia lui Maior Istvan, care după o pasă primită de la Gabriel Țiriac a șutat puțin la colțul lung, puțin pe lângă stâlpul porții.

La reluare, FC Zalău s-a dus peste adversară, astfel că imediat a și venit golul. Un corner bătut bine în careu i-a oferit șansa lui Cosmin Sabou să tragă la poartă, dar portarul hunedorenilor a respins. Însă a făcut-o doar până la Claudiu Cornaci, care din 6 – 7 metri a tras cu sete și a restabilit egalitatea.

Jocul s-a disputat în continuare la mijlocul terenului, cu o notă de dominare a echipei oaspete, dar în zadar. Ultimul fluier a consfințit un rezultat de egalitate, unul echitabil, dar care face ca FC Zalău să fie clasată după prima parte de campionat pe un modest loc 6.

VEZI pe Sportul Sălăjean o GALERIE FOTO de la meci

FC Zalău – FC Hunedoara 1 – 1 (0 – 1)
Claudiu Cornaci (57) / Nicula Flavius (19)

 FC Zalău: 1. Claudiu Chiș, 8. Vlad Lung, 5. Cosmin Cosma, 21. Claudiu Cornaci, 11. Gigi Gorga, 18. Maior Istvan, 9. Mihai Bode, 7. Raul Stanciu, 6. Gabriel Țiriac, 10. Cosmin Sabou (cpt.) și 17. Andrei Teglaș. Rezerve: 12. Alexandru Gudea – 4. Vlad Negrean, 13. Vasile Jula, 2. Marius Dumiter, 19. Mădălin Trip, 15. Viorel Ionașcu și 16. Daniel Balint. Antrenor principal: Marius Pașca

FC Hunedoara: 1. Ilie Anton, 2. Adrian Dosan, 23. Daniel Ambruș, 5. Adrian Cuciula, 8. Bogdan Roiu, 25. Janos Vajda (cpt.), 19. Bogdan Găceanu, 88. Robert Cristian, 7. Andrei Făgărășanu, 10. Adrian Pepenar și 27. Flavius Nicula. Rezerve: 12. Gheorghe Dragotă – 15. Constantin Vișan, 18 Raul Lintaru, 9. Dan Suciu, 6. Tiberiu Bier, 17. Ionuț Radu și 20. Răzvan Muntean. Antrenor principal: Marius Opric

Marius ANGHEL 25 Nov. 2012, 14:26 Stiri
Pe aceeași temă