FC Hunedoara ar putea avea finanțator o femeie!

03 Jul. 2012, 12:40 Stiri
FC Hunedoara** ar putea avea finanțator o femeie!

O mutare surprinzătoare în peisajul fotbalistic hunedorean este pe cale să se producă în această vară. Omul de afaceri Alina State (foto), finanțatorul grupării de Liga a III-a CFR Simeria s-ar putea „transfera” împreună cu întreg lotul de jucători la conjudețeana FC Hunedoara. â

State a confirmat negocierile pe care le poartă cu edilii municipiului Hunedoara și nu exclude posibilitatea ca sezonul viitor să se implice financiar la FC Hunedoara.

„Am avut deja o serie de discuții cu primarul municipiului Hunedoara, Viorel Arion, viceprimarul Dan Bobouțanu și Mihai Leu în vederea preluării echipei din Hunedoara. Cu această ocazie am aflat că AS FC Hunedoara are conturile blocate din cauza unor datorii la stat situație destul de delicată. Motiv din care momentan, sunt în impas”, a spus Alina State.

Dovadă că discuțiile între cele două părți sunt destul de avansate o constituie și faptul că programată pentru ieri reunirea lotului lui CFR Simeria a fost amânată cu o săptămână. Sezonul trecut FC Hunedoara a fost finanțată de Silvan Toma.

Articol scris de Sami Tamaș

03 Jul. 2012, 12:40 Stiri
Pe aceeași temă