FC Caransebeș transferă de la Pandurii, dar renunță la o nouă achiziție!

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 16:01 Stiri
FC Caransebeș transferă de la Pandurii,** dar renunță la o nouă achiziție!

Liderul C4 se află în plin cantonament pe plan local. Tehnicianul Alin Artimon a anunțat ultimele două transferuri ale iernii pentru atingerea obiectivului: promovarea în Liga a II-a. Alexandru Vlăduți de la Pandurii II și Răzvan Petcu de la Hunedoara s-au alăturat „gugulanilor”, care însă vor și renunța la unul dintre primele cinci nume aduse în această iarnă.

Caransebeșul se pregătește pe plan local până sâmbătă, 1 februarie, când vor încheia cantonamentul cu un amical împotriva Buchinului (L5). Alin Artimon e mulțumit de perioada de acumulare fizică, cu mici excepții, aici referindu-se la accidentările lui B. Steop și Fuchs. „Sunt suficient de mulțumit, doar îmi pare rău că doi jucători au suferit accidentări. E vorba de Bogdan Steop și Fuchs, cu tendinite, dar nu vor avea probleme de continuitate”, a spus Artimon.

Tehnicianul timișorean se va baza în retur pe 22 de jucători după ce echipa s-a bazat pe un efectiv restrâns în toamnă. Numărul de achiziții a ajuns la șapte în această iarnă, dar doar șase nume vor fi păstrate definitiv.

Astfel, cel mai probabil, un jucător din primul calup de cinci nu va mai rămâne după încheierea stagiului centralizat. Haidău, Al. Ionescu, Săulescu, Cr. Poiană și Cr. Fara au fost primele nume înregimentate în această iarnă. Săptămâna aceasta efectivul s-a întărit cu fundașul central Răzvan Petcu (25 ani) de la FC Hunedoara și cu atacantul Alexandru Vlăduți (24 ani), sosit de la Pandurii II, jucător văzut la un moment dat cu potențial pentru prima echipă a gorjenilor.

Miercurea viitoare, „gugulanii” vor avea parte de un test mai puternic, teoretic, împotriva lui UTA în deplasare.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 16:01 Stiri
Pe aceeași temă