Fără menajamente

11 Nov. 2011, 00:18 Stiri
Fără** menajamente

Jiul și CFR Simeria au doar varianta victoriei, pentru a menține „cadența” plutonului fruntaș, în derbiul județean din Liga a III-a, programat vineri, de la ora 14:00, la Petroșani. CFR Simeria e pe locul șapte la patru puncte de lider, iar Jiul e pe nouă, la cinci lungimi distanță de prima clasată, ACS Recaș. În consecință, derbiul de va fi unul de care pe care, întrucât orice alt rezultat în afara victoriei ar mări ecartul față de primul loc pentru echipa care pierde.

Jiul are doar trei victorii în cele șase meciuri disputate acasă în actualul sezon, însă toate au fost obținute în ultimele partide. CFR Simeria a obținut două victorii și o remiză în cele șase partide disputate în deplasare, momentul de vârf fiind victoria cu FC Hunedoara, de pe Arena „Michael Klein”.

Derbiul va fi arbitrat de o brigadă hunedoreană formată din Denis Haidiner (Hunedoara) – la centru, Marius Pavăl (Simeria) și Alin Saraol (Deva) – asistenți, iar observatorii vor fi Vasile Balaș (Reșița) și Romeo Malac (Timișoara). A treia echipă hunedoreană din eșalonl trei, FC Hunedoara (locul opt), are un meci dificil, în deplasare, sâmbătă, cu FC Caransebeș, ocupanta locului patru.

Foame de puncte, la Deva

Partida dintre Mureșul Deva și Gaz Metan Severin, programată sâmbătă, pe Stadionul „Cetate”, aduce față în față două formații care au nevoie de puncte ca de aer. Echipa antrenată de Constantin Olariu a ajuns pe loc retrogradabil după parcursul slab din ultimele cinci etape șie obligată să învingă, pentru a mai putea spera la o eventuală evadare din zona periculoasă.

„Găzarii” au cu un punct mai mult decât Mureșul și sunt departe de locurile fruntașe pe care le aveau ca obiectiv. Ca urmare, nici nu concep să nu câștige la Deva, pentru a urca spre partea superioară a clasamentului.

articol scris de Loredana Juglea

11 Nov. 2011, 00:18 Stiri
Pe aceeași temă