Făgărășanu: „M-am întors acasă ca să promovez cu FC Hunedoara”

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 24 Sep. 2014, 14:22 Stiri
Făgărășanu:**

Mijlocașul Andrei Făgărășanu (foto, 23 ani), a marcat primul gol pe teren propriu pentru FC Hunedoara în actualul campionat în remiza, scor 1-1, cu Nuova Becicherecul Mic în etapa a IV-a a Seriei a IV-a a Ligii a III-a iar la final a spus ce ar fi trebuit să se întâmple ca echipa sa să se impună.

„Poate dacă am fi fost conduși am fi reușit să întoarcem rezultatul și să câștigăm jocul așa cum am făcut la Motru și Ineu. Cred că nu s-ar fi supărat nimeni”, a spus Făgărășanu care a deschis scorul în minutul 47. Egalitatea a fost restabilită de Dan Silaghi (51”).

FC Hunedoara este neînvinsă în actualul campionat: 3-2 la Minerul Motru și 2-1 la Ineu și 0-0 cu Știința Turceni și 1-1 cu Nuova Becicherecul Mic, „acasă”.

Șeptarul „negru-albaștrilor” a dezvăluit și cu ce gânduri a revenit în vară la FC Hunedoara. „Vreau să promovăm în Liga a doua. Asta mi-am propus când am ales să joc din nou pentru FC Hunedoara nu să dau un anumit număr de goluri sau alte obiective personale”, a mărturisit Făgărășanu care a mai evoluat pentru Hunedoara în sezonul 2012-2013.

În sezonul trecut Andrei Făgărășanu a evoluat în 14 jocuri și a înscris două goluri pentru Metalul Reșița în Liga a II-a.

În etapa viitoare, a V-a, FC Hunedoara va evolua tot pe teren propriu cu Vulturii Lugoj sâmbătă 27 septembrie cu începere de la ora 17:00.

Articol și foto de Sami Tamaș

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 24 Sep. 2014, 14:22 Stiri
Pe aceeași temă