Explicațiile unui gest: „Nu am înjurat pe nimeni”! Câștigase un pariu

04 Sep. 2012, 11:32 Stiri
Explicațiile unui gest: „Nu am înjurat pe nimeni

FC Hunedoara a câștigat cu emoții primul meci din noua ediție de campionat! A învins, la limită, scor 2-1, pe rivala istorică Jiul Petroșani după ce la pauză tabela indica 0-1!

Intrat în teren în repriza secundă mijlocașul de 21 de ani Andrei Făgărășanu (foto) a restabilit egalitatea în minutul 65 cu un șut năprasnic de la 18 metri cu piciorul drept, iar după gol a avut o ieșire nervoasă chiar în fața tribunei oficiale unde a zbierat și gesticulat cu pumnii în aer.

Pe loc spectatorii din acea zonă a stadionului „Michael Klein” au interpretat gestul fotbalistului ca fiind unul de revoltă împotriva lor și nu puțini au fost aceia care au înlocuit aplauzele cu huiduieli. Ieri, la 3 zile după joc Făgărășanu a clarificat situația. El spune că nu are de împărțit nimic cu nimeni și în niciun caz cu fanii hunedoreni, iar atitudinea sa a fost provocată de euforia de după marcarea golului cu care a câștigat un pariu cu miză simbolică pus cu un coleg.

„Înainte de joc am pus pariu cu colegul meu de echipă Ionuț Buta că dacă o să intru pe teren o să dau gol. L-am câștigat, iar după ce am dat gol am alergat până în dreptul lui pentru al atenționa că a pierdut și să se pregătească să onoreze prinsoarea. Atât! Nu am înjurat pe nimeni așa cum am înțeles că s-a speculat”, a spus Făgărășanu.

Nu îl deranjează statutul de rezervă

Tânărul fotbalist spune că nu l-a deranjat că a privit prima repriză a meciului cu Jiul de pe banca de rezervă. „Nu este treaba mea dacă joc titular sau intru în teren pe parcursul meciului. Antrenorul face echipa. Oricând se apelează la mine sunt pregătit să joc și să dau totul pentru ca echipa mea să câștige”, a mai spus numărul 7 de la FC Hunedoara.

În minutul 55 al jocului cu Jiul, Făgărășanu l-a înlocuit pe Vișan.

„Serie cu multe necunoscute”

Din cauză că nu își cunoaște aproape deloc viitorii adversari Andrei Făgărășanu se așteaptă la un un parcurs dificil al echipei sale în campionatul care a debutat vineri.

„Campionatul se anunță a fi unul greu pentru noi deoarece în afară de Jiul Petroșani și Național Sebiș nu prea ne cunoaștem adversari, nu știm de ce sunt în stare. Asta nu ne va împiedica să jucăm fiecare meci la victorie”, crede Făgărășanu.

Sezonul trecut FC Hunedoara a evoluat tot în Seria a V-a care avea în componență echipe din zona Banat – Caraș-Severin, Timișoara, Arad – acum majoritatea echipelor provin din nord-vestul țării.

Etapa viitoare, a II-a, vineri FC Hunedoara va sta urmând ca peste două săptămâni să primească vizita formației Olimpia Satu Mare.

Articol scris de Sami Tamaș

04 Sep. 2012, 11:32 Stiri
Pe aceeași temă