EXCLUSIV! „Greviștii” Sportului, victorioși în primul lor meci din 2013

Marius ANGHEL 21 May. 2013, 17:33 Stiri

În timp ce juniorii Sportului au fost aruncați în „focul” Ligii a II-a pentru a menține în viață echipa, jucătorii echipei bucureștene ce au îmbrăcat tricourile alb-negre în Liga I și care au intrat în conflict cu patronul echipei, Vasile Siman, datorită neîncasării salariilor pe multe luni se antrenează cu copii. Astăzi de dimineață, la inițiativa lor, ACS Berceni, nou promovată în eșalonul secund, a acceptat să-i primească pe „studenți” pe propriul stadion să joace un amical. A fost primul joc organizat al fotbaliștilor echipei bucureștene după cel din ultima etapă a turului.

0-3, 4-3, 4-5

În urma unui meci frumos, cu multe ocazii de poartă, desfășurat în condiții fairplay, Sportul s-a impus cu 5-4 după câteva răsturnări spectaculoase de scor. Bucureștenii au condus cu 3-0 prin golurile lui Lazăr, Dobre și, din nou, Lazăr, pentru ca ilfovenii să reducă din diferență înainte de pauză prin Crețu. La reluare, campioana Seriei a III-a a Ligii a III-a a egalat în primele 4 minute prin Ioniță și Fâșie și după un alt sfert de oră a preluat conducerea cu golul aceluiași junior Ioniță. Imediat, Sportul a egalat prin Ferfelea, Lazăr închizând tabela la 5-4 cu reușita sa cu un șfert de oră înainte de fluierul final.

Pentru Berceni au jucat în prima repriză: V. Constantin – Barbu, Paraschivoiu, C. Sandu, Pazon – Bereșoae, Frangu, Muller, Pătrașcu – A. Crețu, Ionică. În repriza a doua, echipa ilfoveană a început astfel: Meilă – Ioniță, Al. Radu, Fâșie, Marulis – Al. Stan, Ghinea, Tătar, Cr. Stan – Bănaru, Ciochină.

Pentru Sportul au evoluat: Ormenișan – Cioranu, Patriche, Lung, Dumitrescu – Văduva, Ghinga, Barbu, Lazăr – Ferfelea, Dobre. Au mai intrat în repriza a doua Fărâmă, M. Tudor și C. Mihai.

Au arbitrat: Roberto Gunciu (central), Ana Terteleac și Ionuț Dumitrache (asistenți).

Se antrenează cu juniorii B

În afara acestui meci amical, „studenții” aflați în conflict cu Vasile Șiman se antrenează zilnic cu juniorii B ai echipei din Regie și speră ca litigiile lor să se termine odată pentru totdeauna pentru a se transfera la alte formații.

Mâine merg la Federație

În privința situației jucătorilor declarați liberi de Consiliul Național de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF, aceasta rămâne în continuare incertă după ce oficialii echipei au făcut apel la acea decizie. Mâine, fotbaliștii vor merge la sediul FRF pentru a afla ultimele noutăți din cazul lor, cu toate că speranțele lor de a deveni liberi nu s-a îmbunătățit. Vasile Siman este de negăsit, refuză să primească înștiințările Federației cu privire la declararea jucătorilor liberi de contract, și-a scos faxul din priză și nu acceptă documentele aduse de firma de curierat.

Articol și foto de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 21 May. 2013, 17:33 Stiri
Pe aceeași temă