Epidemie de rubeolă și la Bradu

01 Mar. 2012, 10:44 Stiri
Epidemie de rubeolă** și la Bradu

Nu numai FC Argeș suferă din cauza epi­demiei de rubeolă din județ, ci și echipa de Ligă a III-a, Atletic Bradu. În momentul de față, alb-verzii au și ei trei jucători bolnavi, aflați în carantină, unul care este suspect și alți trei care și-au revenit deja.

Primul jucător al lui Atletic Bradu care s-a îmbolnăvit a fost Constantin Șerban, acesta fiind diagnosticat cu rubeolă la scurt timp după ce s-a întors din can­to­na­mentul de la Herculane. Mai probabil, acesta a avut încă de atunci virusul, pe care l-au contractat ulterior și câțiva din­tre colegi. Au urmat apoi Cosmin Popa și Cosmin Ion, care a avut o formă mai ușoară, și aceștia doi, ca și Șerban, fiind la ora actuală deja vindecați.

Lovitura au primit-o cei de la Bradu în această săptămână, când au căzut la pat Mu­ri­neanu, Cojocaru și Monea. Aceștia trei sunt acum la izolare și așteaptă acasă să se refacă. De asemenea, conform spu­selor celor de la Bradu, suspect de rubeolă este și Păvăluță.

În aceste con­diții, banca tehnică a echipei are mari probleme cu doar o săptămână înaintea începerii campionatului. Situația este a­tât de dificilă, încât oficialii clubului și antre­no­rii se gândesc la amânarea primei e­ta­pe, în cazul în care mai apare vreun ju­că­tor cu rubeolă. „Din câte am înțeles, mai multe echipe au cerut amânarea în­ce­putului returului. Dacă nu se va amâna campionatul, vom vedea ce putem face noi în cazul nostru cu atâția jucători bolnavi”, ne-a declarat ieri antrenorul Flo­rin Pampea.

Articol scris de Silviu Mihai

01 Mar. 2012, 10:44 Stiri
Pe aceeași temă