Meci nebun la Casimcea, Unirea merge mai departe!

03 Aug. 2012, 11:27 Faza națională
Meci nebun la Casimcea,** Unirea merge mai departe!

Cele două foste rivale din fotbalul județean tulcean, Eolica și Unirea, prima din Constanța, după ce a jucat ani la rând la Baia, iar a doua din Casimcea, au oferit celor peste trei sute de spectatori veniți miercuri după amiază la stadion un spectacol pe cinste.

Fără o favorită certă înainte de primul fluier, meciul de la Casimcea a avut o desfășurare de-a dreptul nebu­nă. Stere, Bagnoti și Oprea au înscris pentru Eolica în prima jumătate de oră și se părea că rezultatul meciului ar putea fi același înregistrat de echipa din Casimcea în meciul amical cu Delta Tulcea (scor 0-9).

Nici prin cap nu le trecea celor de la Eolica ce avea să urmeze! Bădică, Halep și Agafiței au reușit în circa zece minute să restabilească egali­tatea la 3-3 și după reluare echipa gazdă a dominat copios jocul. Ocazii peste ocazii la poarta veteranului Vlas, fostul portar al Farului din Liga I, și dacă acesta s-a remarcat de mai multe ori la șuturile gazdelor, tot el avea să fie și înger și demon. În minutul 75, portarul de la Eolica a faultat în suprafața de pedeapsă iar arbitrul Zmeu din Brăila a arătat punctul cu var. Jalbă, mijlocașul la închidere de la Unirea, și-a asumat executarea penalty-ului și a reușit ceea ce părea imposibil după prima jumătate de oră: să întoarcă scorul în favoarea Unirii Casimcea, echipă condusă cu 3-0 și care părea că e tot cu atâtea clase sub Eolica.

„După un asemenea meci, interzis cardiacilor, nu pot decât să îi felicit pe băieți că nu s-au dat bătuți și au demonstrat că sunt niște luptători. E o victorie importantă pentru comuna Casimcea, nu știu ce adversar ne va desemna federația pentru faza a treia de pe 15 august, dar sper din tot su­fletul să reușim să ne calificăm și cu puțin noroc să reușim să aducem aici la Casimcea poate chiar pe Farul Constanța”, a declarat fericit prima­rul comunei Casimcea, Gheorghe Țilincă.

Următorul meci al Unirii Casimcea se va disputa pe 15 august, foarte probabil tot la Casimcea, adversara urmând a fi desemnată de FRF zilele următoare, după ce se vor omologa toate rezultatele din faza a doua a Cupei României.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

03 Aug. 2012, 11:27 Faza națională
Pe aceeași temă