Egal echitabil pe malul Milcovului!

Marius ANGHEL 21 Sep. 2012, 23:51 Stiri

CSM Focșani a remizat pe teren propriu, 0-0, în fața celor de la Juventus București la capătul unei partide echilibrate și în care ambele formații ar fi putut lua cele trei puncte. Mai experimentați și cu un joc mai bine legat, bucueștenii au dat senzația că pot câștiga, dar s-au lovit de o defensivă betonată a Focșaniului, care a spus din start „pe aici nu se trece”.

Renato Bălan a irosit cea mai mare ocazie a oaspeților din prima repriză, după ce s-a aflat față în față cu portarul Trifan și a preferat o pasă aiurea pentru un coechipier (16). CSM a replicat prin Toader, dar șutul acestuia din lovitură liberă a șters bara porții apărate de fostul portar al echipei FC Panciu, George Lazăr (27).

În actul secund, s-a jucat la rezultat. Căpitanul Focșaniului, Octavian Bucătaru, a nimerit bara cu o lovitură de cap (65), iar pe contraatac a fost rândul bucureștenilor să trimită mingea în bară, prin Ene. În prelungiri, Alin Șonțu de la CSM Focșani a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

CSM Focșani a jucat cu: Trifan – Suvac, Toader, Crăciun, Nistoroiu – Săpunaru (90 Vl. Negoiță), Șonțu, Bucătaru, Dumitriu (81 Mîndrescu) – Milea, E. Ștefan.

Juventus București a replicat cu: G. Lazăr – N. Butoi, Delcea, Biriș, Frăsineanu – Rotaru, Iordache, D. Stoian, R. Bălan – Buștea, Ene.

Articol scris de George DUMITRU

Marius ANGHEL 21 Sep. 2012, 23:51 Stiri
Pe aceeași temă