Echipa de fotbal a Primăriei merge ceas

Mihai Andries 24 Sep. 2012, 17:17 Stiri
Echipa de fotbal a Primăriei merge ceas

SCM Argeșul Piteși a bi­fat vi­neri seară cel de-al doilea succes din acest tur de campionat din tot atîtea meciuri dispu­tate. SCM a învins cu 2-0 în deplasare pe CSM Fă­găraș și este în grafic în clasament. Go­­lu­rile argeșenilor au fost marcate după pau­ză de Beuran (foto)(68), ca­re l-a în­vins pe portarul gazdelor cu un șut la col­țul scurt, din centrarea lui Baicu, și Garniță (79), care l-a executat pe goal-keeper după ce rămăsese singur cu acesta.

În prima repriză, piteștenii au avut patru ocazii mari de gol prin Vintilă, Garniță și Nicolae Diță. Ambele echipe au jucat în zece, după ce un fun­daș al gazdelor a fost eliminat cu un sfert de oră pentru două galbene, în timp ce de la argeșeni a fost eliminat Neagu, în minutul 80, pentru două galbene. Antrenorul SCM Cristi Negru speră ca elevii lui să aibă în continuare un parcurs la fel de bun ca și pînă acum: „A fost un meci destul de încins și încrîncenat. De joi seara și pînă la ora meciului a plouat continuu, însă, spre surprin­de­rea mea, terenul s-a prezentat în condiții foarte bune. Sînt mulțumit de joc pentru că adversarul a trecut de centrul terenului doar de două ori. Păcat că nu am concretizat ocaziile de gol pe fon­dul unui joc bun. Dacă eram mai atenți, pu­team închide meciul încă din prima repriză cînd am avut patru ocazii mari de gol. Etapa urmă­toa­re vom avea un meci foarte greu, fiindcă vom ju­ca acasă cu Albota și sînt multe orgolii și ambiții pe plan local. Am obținut două victorii din 2 me­ciuri ju­cate și sperăm să o ținem tot așa mai departe”.

SCM Argeșul Pitești: Fundulea – Hapa­i­nă (min. 85 Enache), Diță, Avramescu, Baicu – Garniță (min. 80 Rădescu), Nicolescu (min. 70 Neagoe), Neagu, Paraschivescu – Vintilă (min. 46 Neacșa), Beuran. Antrenor: Cristi Negru.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 24 Sep. 2012, 17:17 Stiri
Pe aceeași temă