Duel echililbrat între Cisnădie și Horezu, două echipe cu punctaj maxim în acest sezon. Raul Nistor: „Atuul nostru este echipa”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 18 Jun. 2015, 16:28 Stiri
Duel echililbrat între Cisnădie și Horezu, două echipe cu punctaj maxim în acest sezon.** Raul Nistor:

Campioana județului Vâlcea, Flacăra Horezu, pleacă mâine spre Cisnădie, unde, sâmbătă, dispută manșa tur a barajului de promovare în Liga a 3-a, cu Măgura. Cele două echipe au terminat sezonul de județ cu punctaj maxim, ambele au jucat și anul trecut în această fază, însă dar au pierdut.

Flacăra a intrat de azi în cantonament la Horezu, iar la jocul de la Cisnădie va fi susținută de circa 300 suporteri. Căpitanul echipei din Horezu, Raul Nistor, speră ca județul Vâlcea să aibă, din sezonul următor, o echipă în cel de-al treilea eșalon. „Șansele la promovare sunt egale pentru ambele echipe, amândouă am ratat promovarea anul trecut, amândouă ne dorim să intrăm, acum, rămâne de văzut pe teren. Noi mergem la Cisnădie să câștigăm, dar ar fi bun și un egal cu goluri. Măgura are jucători cu experiență la Liga 1, noi nu avem nume importante, dar atuul nostru este echipa în sine. În plus, putem compensa prin pregătirea fizică, capitol la care stăm foarte bine” a spus Raul Nistor.

Primarul din Horezu, Ilie Fârtat este avid după fotbal, iar din toamnă, este convins că va avea echipă la Liga a III-a. „Mergem la Cisnădie cu gândul la cel puțin un egal, ne dorim intrarea în Liga a 3-a, reprezentăm județul Vâlcea. Dacă promovăm, sper să motivăm și alți sponsori, să facem parteneriate cu pensiuni și firme de transporturi din zonă, să fie solidaritate pentru această echipă. Eu le-am creat condiții jucătorilor, salariile au fost mereu la timp, dar nu m-am băgat niciodată în decizia antrenorului, Vasile Ilinca, care s-a descurcat foarte bine!” a afirmat și Ilie Fârtat.

Edilul a obținut mai multe sponsorizări în zonă, iar diseară va anunța prima de promovare, care totalizează 10.000 lei, aceasta urmând fi împărțită între jucători.

Antrenorul horezenilor, Vasile Ilinca, are aproape tot lotul valid la dispoziție, după ce, în ultimul timp, a beneficiat și de sprijinul medicilor de la CSM.

Singurul jucător cu ceva probleme medicale este Zamfirescu, care va rata manșa tur, după o accidentare suferită în urmă cu două săptămâni.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 18 Jun. 2015, 16:28 Stiri
Pe aceeași temă