Doctorul l-a „operat” pe Marc în doar 10 minute

05 Jun. 2012, 01:20 Stiri

Foaia de joc a partidei Corona Brașov – Sănătatea Cluj a cuprins doi „bătrânei” în dreptul grupării clujene. Primul dintre ei, alintat „Moșu'” de colegii săi, a fost portarul Pâglișan (foto, în roșu), care, la cei 40 de ani ai săi, a fost căpitanul „virușilor verzi” și a avut o prestație impecabilă între buturi. Surpriza cea mare a venit de la rezerve, acolo a apărut numele patronului Ghișa (foto, în verde), revenit pe teren la mai bine de 8 luni de la meciul din Cupa României cu Steaua!

În ciuda celor 48 de ani din buletin, patronul-jucător și-a pregătit riguros revenirea la echipa mare, el fiind o prezență constantă la satelitul Sănătății din Campionatul Județean – zona Cluj, adică una din seriile Ligii a V-a clujene. Așteptarea „Doctorului”, care în viața de zi cu zi este medic veterinar, a meritat din plin. Intrat pe teren în minutul 80, în locul lui Crișan, Ghișa a amenințat poarta Coronei încă de la prima atingere de balon.

Procentaj maxim în Liga a III-a: 1 meci / 1 gol!

După mai multe încercări nereușite de a îl învinge pe Marc, Ghișa a dat lovitura în ultimul minut de joc al timpului regulamentar, marcând la o învălmășeală în careul brașovenilor. Cu această reușită, patronul Sănătății i-a stricat seara lui Marc, întrerupându-i seria de 14 meciuri consecutive fără gol primit pe teren propriu!

Mai trebuie menționat că Ghișa nu a mai evoluat în acest sezon de campionat până la partida de vineri, bifând doar o prezență în Cupă, cu Steaua. Deci, cu alte cuvinte,. „Doctorul” a avut un randament impresionant cu un gol marcat în doar 10 minute jucate într-un singur meci din acest sezon al Ligii a III-a!

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

05 Jun. 2012, 01:20 Stiri
Pe aceeași temă