Dezavantajați de suprafața de joc

Mihai Andries 31 Mar. 2014, 12:32 Stiri
Dezavantajați** de suprafața de joc

Într-un meci care a contat doar pentru palmares, CSM Câmpina a terminat la egalitate, scor 0-0, jocul din deplasare cu codașa FC Păpăuți (județul Covasna). Aspectul care și-a pus cel mai mult amprenta pe prestația echipei pregătite de Daniel Chiriță a fost suprafața de joc, fiind una denivelată și departe de pretențiile Ligii a III-a.

Chiar și așa, fotbaliștii grupării câmpinene au fost „vioara întâi” – deși gazdele erau mult mai obișnuite cu terenul disputei – ratând prin Nae și Burloiu ocaziile importante de a marca. În cele din urmă, prahovenii au fost nevoiți să se mulțumească doar cu un rezultat de egalitate, punct care nu va conta în partea secundă a competiției.

„Am făcut o partidă bună, dar din păcate suprafața de joc și-a pus amprenta în sens negativ. Meciul în sine a fost unul de luptă, echipa noastră fiind mult mai tehnică și în aceste condiții fiind dezavantajată”, a declarat directorul sportiv al formației, Valeriu Nicoară, la finele jocului de la Păpăuți.

În această partidă, antrenorul Daniel Chiriță a mizat pe următoarea formulă de echipă: Panaite – Cl. Dumitrescu, Ciobanu, Sandu, Dobrinoiu – Puchea, Ilioiu – N. Popescu, Burloiu, Teleoacă – Nae. Pe parcursul jocului au mai intrat Damaschin și Adi Ilie.

Pentru CSM Câmpina urmează o săptămână de antrenamente, desfășurate la Câmpina, iar vineri va juca în localitatea dâmbovițeană Șotânga cu FCM Târgoviște, urmând ca și rezultatul acestei partide să nu conteze pentru play-off.

Sursa: Ziarul Prahova

Foto: sportcampina.blogspot.ro

Mihai Andries 31 Mar. 2014, 12:32 Stiri
Pe aceeași temă