Derby pentru Liga a II-a la Caransebeș!

Marius ANGHEL 06 Nov. 2013, 13:24 Stiri
Derby pentru Liga a II-a** la Caransebeș!

Turul s-a încheiat în C4 cu FC Caransebeș lider în fața lui FC Hunedoara la numărul de goluri marcate. Echilibrul aproape perfect stabilit după eșecul „gugulanilor” cu Mama Mia poate fi rupt vineri, când aceștia primesc vizita „corviniștilor”. Antrenorul Alin Artimon spune că o înfrângere i-ar afecta mai mult pe oaspeți în lupta pentru promovare, în condițiile în care echipa sa a depășit așteptările în acest sezon.

„Gugulanii” au surprins neplăcut la ultimul joc, prin prisma rezultatului: 0-2 pe teren propriu cu Mama Mia Becicherecu Mic. Ultima etapă a turului a însemnat al doilea eșec dintr-un tur aproape perfect. „Nu a fost o relaxare. Am dominat jocul și am avut ocazii mari. Le-am permis să facă ceea ce le convine, s-au retras și pe contraatac au marcat la o greșeală. Am ratat penalty și am avut o bară la Fuchs. Am pierdut un joc pe care nu aveam voie să-l pierdem. Trebuie spus că noi ne-am depășit condiția în acest campionat”, a declarat Alin Artimon.

„Echipa asta ori bate, ori pierde”

Rămas lider în C4, la numărul superior de goluri marcate într-o egalitate perfectă cu Hunedoara (24 puncte, golaveraj +10), tehnicianul „gugulanilor” exclude remiza din calculele pentru vineri. Deși teoretic un egal ar avantaja Caransebeșul.  „Jocul e foarte important pentru noi, pentru ei e vital. Dacă reușim să batem lucrurile se complică pentru ei. E exclus să abordăm jocul pentru o remiză. Echipa aceasta ori bate ori pierde. Cei șapte jucători U21 trebuie să crească într-o idee corectă. La final vedem ce am adunat”, a explicat Artimon pentru SPORT9.ro.

Antrenorul și-a exprimat respectul pentru urmașa Corvinului, pe care o consideră îndreptățită să spere la promovare. „Hunedoara e o echipă bună, de departe echipa care merită să fie acolo sus. Au și tradiție, lucru pe care-l respect. Noi, FC Caransebeș, nu ne putem compara cu ei din acest punct de vedere. Dar asta nu înseamnă că nu vom dori să câștigăm și să fim în fața lor… Au jucători cu experiență, cred că numai Pepenar are jocuri în C cât nouă jucători de la noi. Sper ca organizarea și dorința noastră să încline balanța în favoarea noastră. Și șansa joacă un rol important, deși noi nu ne putem plânge de ea, poate doar la ultimul joc”, a concluzionat Alin Artimon.

FC Caransebeș nu se va putea baza în runda a XII-a, prima a returului, pe portarul Cioloca, încă în covalescență după o accidentare, și pe T. Dragu (accidentat). Alți jucători, precum Artean, Negoescu, R. Artimon au evoluat cu probleme medicale în ultimele partide. Jocul se dispută vineri, de la ora 14, pe arena din „Balta Sărată”. În prima rundă bănățenii au realizat surpriza la Hunedoara, când au învins cu 1-0 (gol Negoescu).

Sursa: Sport9
Foto: servuspress.ro

Marius ANGHEL 06 Nov. 2013, 13:24 Stiri
Pe aceeași temă