Decizie surpriză la Filiași! Antrenorul Silviu Lung a demisionat cu o zi înainte de meciul cu U Craiova 2. „Nu am nimic de reproșat nimănui”

Marius ANGHEL 08 Sep. 2018, 10:01 Stiri

ACSO Filiași a rămas fără antrenorul principal Silviu Lung (61 de ani). Fostul mare portar al Craiovei Maxima sau al naționalei României a luat decizia de a pleca de pe banca echipei doljene din Liga 3 cu o zi înainte de meciul din campionat cu „satelitul” Universității Craiova din Liga 1.

Lung spune că decizia de a renunța a luat-o din motive personale, nu din cauza rezultatelor slabe înregistrate în statul acestui nou sezon. În primele două etape, ACSO Filiași a remizat în deplasare la nou-promovata Unirea Bascov (0-0) și a pierdut la FC Pucioasa cu 3-1.

„Îmi pare rău să o spun, dar trebuie să renunț și o fac din motive personale, despre care nu aș dori să vorbesc. Nu s-a pus problema să fiu demis sau ceva de genul ăsta. Nu am nimic de reproșat nimănui, nici conducerii și nici băieților. Decizia ține doar de mine. Le mulțumesc pentru tot, sunt un grup frumos și sunt convins că vor face o treabă frumoasă în acest sezon”, a declarat Silviu Lung, citat de site-ul echipei din Filiași.

Până la desemnarea unui nou antrenor, echipa a fost condusă la meciul de vineri cu U Craiova 1948 CS 2, câștigat cu 2-1, de antrenorul secund Cosmin Fruntelată. E prima victorie obținută de formația olteană în acest sezon, una dramatică, după ce la pauză era condusă. Mihai Șchiopu (34) și-a înscris un autogol în prima repriză, iar în a doua parte au marcat din lovituri de pedeapsă Claudiu Ghighilicea (69 – pen.) și Daniel Unguru (80 – pen.).

Silviu Lung prelua echipa din Filiași la finalul lunii decembrie a anului 2017, revenind pe banca tehnică în postura de antrenor principal după o pauză de 20 de ani. Ultima dată o antrenase pe Minerul Motru, iar apoi a preferat să fie antrenor cu portarii.

Marius ANGHEL 08 Sep. 2018, 10:01 Stiri
Pe aceeași temă