De ce nu e lăsată U Craiova să joace pe „Ion Oblemenco”. Mititelu a tunat: „Priviți și vă cruciți!”

Marius ANGHEL 29 Aug. 2018, 16:51 Stiri
De ce nu e lăsată U Craiova să joace pe

U Craiova 1948 SA, echipa din Liga a 3-a patronată de Adrian Mititelu, evoluează în meciurile de acasă la Drobeta Turnu Severin, conducătorul formației oltene susținând că trupa lui Ștefan Stoica nu e lăsată să evolueze pe noul „Ion Oblemenco”.

Totul ar fi orchestrat de clasa politică, Mititelu dând de înțeles că echipa sa ar fi susținută de un întreg stadion, ceea ce ar pune într-un con de umbră Universitatea din Liga 1.

În prima etapă a Ligii 3, U Craiova SA a câștigat cu 3-0 meciul cu Atletic Bradu. Desfășurat pe stadionul din Severin, jocul a fost urmărit din tribune de circa 1.000 de spectatori, mult sub așteptările lui Mititelu, care pusese bilete la vânzare cu o zi înainte.

Supărați că, vara aceasta, patronul n-a găsit o modalitate să păstreze echipa în Bănie, membrii Peluzei Sud 97, care, în Liga a 4-a Dolj, la jocurile disputate lângă Aeroport, au susținut frenetic echipa, au refuzat să meargă la Drobeta Turnu Severin pentru a-și încuraja favoriții. Aceștia au anunțat că vor fi prezenți doar la meciurile în care U Craiova 1948 SA le va disputa în deplasare, în calitate de echipă-oaspete.

„PRIVIȚI ȘI VĂ‚ CRUCIȚI!

PSD-isti cu scopul de a-si acoperi si justifica legal abuzul de a nu lasa adevarata UNIVERSITATEA pe stadionul Ion Oblemenco au organizat o marsavie juridica demna de anii ’50. Cluburile satelit psd-iste din Craiova si din judet, respectiv JIUL PODARI, METROPOLITAN ISALNITA, ACS FILIASI, CSS CRAIOVA, cluburi aflate sub cizma psd-ista au regizat depunerea unor cereri la Primaria Craiova pt a juca si aceste cluburi pe Ion Oblemenco!

Evident ca Primaria le-a refuzat si lor aceste cereri ca sa isi acopere infractiunea si abuzurile impotriva UNIVERSITATIII CRAIOVA si de a creea precedentul ca nu este vorba de o discriminare ci de o politica generala.

Toate aceste acte reprezinta infractiuni de fals intelectual cu scopul de a produce probe in apararea persoanelor vinovate de abuzurile contra clubului nostru. Va dati seama, oare cine poate crede ca aceste cluburi de amatori care totusi detin baze sportive pe masura categoriei unde evolueaza si-ar fi dorit cu adevarat sa evolueze pe Ion Oblemenco, avand in vedere preturile destul de mari pentru folosirea bazei stabilita prin Hotararea Consiliului Local. Asta e modul de lucru al psd-istilor atunci cand ajung la putere. Dragnea si Olguta se plang de abuzuri, dar ei savarsesc cele mai mari abuzuri in aceasta tara. Oricum indiferent de toate acestea, ne vom intoarce pe Ion Oblemenco!”, a anunțat Mititelu pe pagina sa de facebook.

Foto: Justin Stăvaru (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 29 Aug. 2018, 16:51 Stiri
Pe aceeași temă