Daniel Bona, scos din minți de arbitrajul lui Denis Crețu la Rădăuți! „Ne-am săturat de astfel de arbitri care sunt ținuți în brațe de observatori”

Marius ANGHEL 27 Nov. 2017, 11:13 Stiri
Daniel Bona, scos din minți de arbitrajul lui Denis Crețu la Rădăuți!**

• Antrenorul celor de la Cetate Rîșnov este revoltat de arbitrajul botoșăneanului Denis Crețu la meciul cu Bucovina Rădăuți
• „Nu este prima oară cînd acest arbitru ne face franjuri! Sper să nu-l mai văd la meciurile noastre!”, spune Bona

Olimpic Cetate Râșnov a pierdut cu 1-2 meciul disputat sâmbătă, în deplasare, cu Bucovina Rădăuți, joc contând pentru etapa a 14-a din Seria 1 a Ligii 3, penultima a turului. Deși au condus la pauză cu 1-0, grație golului marcat de Vlad Boția, în partea secundă, elevii lui Daniel Bălan și Dorin Goian au revenit spectaculos și s-au impus cu 2-1. Pentru suceveni a marcat o dublă Ionel Stoian (67 – pen., 88).

La finalul meciului de la Rădăuți, antrenorul Daniel Bona era un car de nervi la adresa arbitrajului. „Nu mai pot! E prea mult. Nu este prima oară când acest arbitru ne face franjuri! Sper să nu-l mai văd la meciurile noastre! O să discut cu cei din conducerea clubului să depunem un memoriu la CCA. Ne-am săturat de astfel de arbitri care sunt ținuți în brațe de observatori. Am avut multe probleme cu acest Denis Crețu și în sezonul trecut. Vă spun cât se poate de clar că acest arbitru a decis câștigătoarea acestui joc. Au fost mai multe decizii luate împotriva noastră, plus un penalty inventat”, a spus Bona pentru Monitorul Expres.

În urma acestui rezultat, Bucovina Rădăuți a acumulat 23 de puncte și a urcat pe locul 6, în timp ce Olimpic Cetate Râșnov a rămas cu 20 de puncte și se află pe locul 9.

În ultima etapă din 2017, Râșnovul joacă pe teren propriu, sâmbătă, cu Sănătatea Darabani (locul 11, 15 pct.), în timp ce Bucovina Rădăuți se deplasează tot atunci la Sporting Liești (locul 5, 23 pct.).

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Bogdan BĂ‚LAȘ

Marius ANGHEL 27 Nov. 2017, 11:13 Stiri
Pe aceeași temă