Damila, debut în forță!

22 Aug. 2011, 14:00 Stiri
Damila,** debut în forță!

Nou-promovată în Liga a III-a, Damila a început cu bine sezonul, câștigând sâmbătă, pe teren propriu, 2-0 cu Girom Albota. Finanțatorul Damilei, Dan Nițu a făcut investiții consistente în această vară, aducând mulți jucători și aducând terenul din Măciuca la standardele Ligii a III-a.

Peste 500 de fani măciucani au asistat la debutul echipei în Liga a III-a, savurând succesul echipei antrenată de Gabi Mangalagiu, 2-0 cu Girom Albota. Eroul partidei a fost Ovidiu Ciortan(foto), care a reușit o „dublă” în minutele 41 și 75. La 34 de ani, atacantul venit de la Ghecon a impresionat prin travaliu.

„Am avut jocul la discreție, în prima repriză am ratat cel puțin cinci mari ocazii. E bine că am câștigat, toată lumea a fost bucuroasă, dar mai e mult până departe, vom avea un sezon greu, echipa nu este încă omogenă. Mă bucur că nu am primit gol, în pregătiri m-a interesat în primul rând să pun bazele unei defensive solide”, a spus antrenorul Mangalagiu.

Campania de transferuri a Damilei va continua în această săptămână, când vor fi legitimați încă doi juniori, Mihăilă și Codin. În plus, după ce n-a fost oprit la Alro, atacantul Bogdan Geantă, aflat sub contract cu Damila, ar putea fi legitimat și el în aceste zile, mai ales că tratativele pentru o revenire a acestuia la CSM Râmnicu Vâlcea s-au cam împotmolit. Deocamdată, Geantă se antrenează cu lotul Damilei, finanțatorul Dan Nițu urmând să ia o decizie în privința lui în următoarele zile.

Damila: Grecu-Bălțățeanu, I.Stoica, Ciocan, I.Bucuroaia-Iancu, Rădoi (Ioniță 88), Marcu, Bunescu (Iordache 55) – Ciortan (Jianu 76), Albinaru (C.Popescu 63).

articol scris de Adi Georgescu

22 Aug. 2011, 14:00 Stiri
Pe aceeași temă