„Dacă Hațegul vrea cu adevărat echipă de ligă a treia, trebuie să ne organizăm mai bine”

Marius ANGHEL 23 Jun. 2014, 14:09 Stiri

Doi jucători i-au dezertat la scurt timp după finalul D-ului din Hunedoara, așa că antrenorul Flaviu Itul a avut doar trei rezerve plus un portar de 43 de ani! Chiar și așa, Retezatul Hațeg a arătat calitate și a fost tăioasă mai ales când a pus mingea jos.

Susținuți de o galerie pe cât de mică pe atât de gălăgioasă, „zimbrii” au fost mereu în joc și i-au forțat pe utiști să țină mereu garda ridicată. Însă diferența avea să fie clar în favoarea arădenilor.

„N-am putut veni de pe bancă cu nimic, am avut 3 rezerve. Ocaziile ratate în prima repriză la 0-0 și la 0-1 ne-au costat rezultatul final. Dacă marcam, și în condițiile unui arbitraj ostil – suspectez off-side la golul doi și am avut penalty refuzat, henț la Botiș, în prima repriză – era altceva”, a declarat antrenorul Retezatului.

Tehnicianul trupei din orașul renumit cândva și pentru celebra bere Hațegana a ajuns la o concluzie limpede după meci: „Dacă Hațegul vrea cu adevărat echipă de ligă a treia, trebuie să ne organizăm mai bine”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 23 Jun. 2014, 14:09 Stiri
Pe aceeași temă