Cum ar fi fost la barajul pentru Liga 3? Steaua, meci de infarct cu Ulmu în Cupa României. Sub privirile „Fiarei”, „militarii” au obținut calificarea cu gol marcat în minutul 90

Marius ANGHEL 14 Aug. 2019, 22:00 Stiri

Steaua a câștigat, miercuri, scor 2-1, meciul cu Mostiștea Ulmu, în Faza a II-a a Cupei României. Victoria „roș-albaștrilor” a fost adusă de un gol înscris în minutul 90 al partidei jucate pe terenul 5 din Complexul Sportiv Ghencea. Marius Lăcătuș, fostul antrenor al „militarilor”, a fost prezent la meci, chiar dacă s-a despărțit de echipa pe care a pregătit-o cu drepturi depline în sezonul trecut, când a ratat promovarea în Liga 3.

Golurile Stelei au fost marcate de Andrei Antoni, în minutul 66, și Liviu Băjenaru, în minutul 90, acesta din urmă marcând din penalty. Steliștii au fost conduși cu 1-0, după golul lui Alexandru Mihai din minutul 57, dar au reușit să întoarcă soarta partidei în favoarea lor. Echipa antrenată mai nou de Daniel Oprița s-a calificat mai departe în Cupa României.

Oprița a folosit următoarea formulă de echipă, din primul minut: H. Iancu – Ov. Morariu, Bactăr, M. Neagu, Băjenaru, Andr. Neagoe, Ad. Ilie, Val. Niculae, Antohi, Fl. Răsdan, Elek. Rezerve au fost: Radu – Capotă, Miu, Nițu, Robu, Neaga, Mihai.

La partidă disputată pe terenul cinci din Ghencea a asistat și „Fiara” Marius Lăcătuș, care, chiar dacă nu mai coordonează proiectul Stelei, a rămas aproape de echipă cu sufletul.

Mostiștea Ulmu este echipa care a învins-o pe Carmen București la barajul pentru promovarea în Liga 3 (3-3 la Ulmu și 2-1 la București). Steaua a ratat șansa să se dueleze cu Mostiștea Ulmu în finalul sezonului trecut, după ce a terminat play-off-ul pentru calificarea la baraj pe locul secund, sub Carmen, după ce a pierdut meciul direct cu 1-0.

La partida de astăzi din Ghenceau au asistat aproximativ 1.500 de suporteri.

Foto: Cătălin NIȚU / Călărași

Marius ANGHEL 14 Aug. 2019, 22:00 Stiri
Pe aceeași temă