CSO Filiași își pregătește debutul în Liga a III-a: „Am avea nevoie de încă vreo cinci, șase jucători”

Marius ANGHEL 05 Jul. 2014, 13:36 Stiri
CSO Filiași își pregătește debutul în Liga a III-a:**

Proaspăt promovată în Liga a III-a, CSO Filiași și-a fixat în mare parte prioritățile pentru viitoarea ediție de campionat, care va debuta la sfârșitul lunii august. Directorul sportiv al campioanei Doljului, Florea Spânu (foto), a afirmat că au demarat lucrările la stadion și a dezvăluit unde vor susține elevii lui Gigi Ciurea primele confruntări oficiale, punctând totodată că lotul nu va pierde nici un jucător în această vară și că va fi completat în funcție de posturile deficitare.

„Stadionul a intrat în renovare de luni, s-a făcut proiectul, iar conducerea clubului speră ca totul să fie gata până la începerea jocurilor. Este posibil ca suprafața de joc să nu fie gata până atunci, de aceea am luat în calcul ca primele trei, patru etape să le jucăm în altă parte. Avem în vedere terenul de la Braloștița, care este foarte bun, corespunde standardelor impuse de FRF, dar vom vedea ce se va stabili în curând.

Referitor la echipă, reunirea este programată pentru 15 iulie, iar pe 17 sau 18 vom încerca să facem ceva selecții, să vedem ce mai putem lua la echipă. Am avea nevoie de încă vreo cinci, șase jucători pe posturile pe care suntem deficitari, pentru că sunt alte cerințe la Liga a III-a. Nu se renunță la nimeni din vechea echipă. Avem 18 jucători și toți și-au reînnoit contractele cu încă doi ani, mai exact până pe 30 iunie 2016. Nu va pleca niciunul, toți vor fi opriți. Antrenamentele le vom face pe un teren din Filiași până în jur de 23-25 iulie și preconizăm ca apoi să se plece într-un cantonament centralizat. Vrem să plecăm în cantonament cu lotul complet”, a spus oficialul grupării doljene.

Va fi buget adecvat pentru Liga a III-a

Din punct de vedere financiar, Florea Spânu a punctat că nu s-a stabilit un buget, dar că s-a luat „pulsul” autorităților și a oamenilor de afaceri din oraș și că jucătorii și susținătorii CSO Filiași pot sta liniștiți.

„S-au făcut niște calcule în privința bugetului și totul va fi în regulă. A avut loc o discuție între primarul Nicolae Stăncioi, consilierii locali și oamenii de afaceri din Filiași și s-a ajuns la concluzia că se poate finanța și ține echipa în Liga a III-a”, a spus oficialul grupării CSO Filiași, punctând că se ia în calcul o colaborare legată de jucători cu CS Universitatea Craiova și nu numai, dar numai dacă „afacerea” este benefică pentru ambele părți.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 05 Jul. 2014, 13:36 Stiri
Pe aceeași temă