VIDEO | La Mischii, satelitul Craiovei a tranșat în 10 minute meciul cu Filiașiul și calificarea în turul III

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 30 Jul. 2015, 11:13 Stiri

Viitoare colege de serie în Liga a 3-a, CS Universitatea II Craiova și CSO Filiași au prefațat derby-ul doljean din campionat în faza a doua națională a Cupei României. Partida s-a disputat pe o căldură sufocantă, miercuri seara, pe terenul din Mischii, o comună aflată la 15 kilometri de Craiova, acolo unde și prima echipă a CSU este nevoită să se antreneze, după ce complexul „Ion Oblemenco” a fost demolat.

Satelitul Craiovei a primit întăriri de la prima echipă, în primul „unsprezece” regăsindu-se jucători precum: Straton, Briceag, Bancu, Mazarache și Ivan. În aceste condiții, alb-albaștrii au rezolvat meciul rapid, după 10 minute conducând cu 3-0. Mazarache (2) a marcat din trei metri după un corner, Bancu (8) a majorat avantajul cu un șut la colțul lung, din afara careului, iar Ivan (10) a încheiat o fază cursivă a gazdelor.

Internaționalul de tineret Andrei Ivan, care a evoluat cu cască de protecție după accidentarea din meciul de baraj cu Pandurii Cerneți, a avut din nou ghinion, accidentându-se la genunchi.

În repriza secundă, satelitul Craiovei a mai punctat de două ori, prin lovitura de cap a lui Jurj (50) și acțiunea finalizată la colțul lung a lui Bancu (64).

Alb-albaștrii au mai ratat alte ocazii, prin Mazarache, Bancu și Burlacu, în timp ce Filiașiul a ajuns la poarta gazdelor în ultimele minute, când a ratat două ocazii.

La CS Universitatea II Craiova, antrenorul Daniel Mogoșanu a aliniat formula: Straton – Marcu, Ciocoteală, Cojocaru, Briceag – Manea (Scarlat 62), Iuga (Burlacu 67), Gârbiță (Dinu 51), Bancu – Mazarache, Ivan (Jurj 44).
Pentru CSO Filiași, antrenorul Viorel Cojocaru a jucat cu: Nica – Fruntelată (Crețu 63), Lupu, Bălașa, Neacșu – Pais, N. Popescu, Ștoiu (Duriță 46), Crușoveanu – Bălă (Pârvuică 59), Fotescu.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto și video: CS Universitatea Craiova

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 30 Jul. 2015, 11:13 Stiri
Pe aceeași temă