Crivac: „Să fim concentrați pentru a nu mai avea surprizele de la Câmpina”

Marius ANGHEL 25 Sep. 2013, 14:44 Stiri
Crivac:**

SCM Argeșul Pitești va juca vineri în deplasare cu Conpet Ploiești, formație ce ocupă locul 9 în clasamentul seriei a VI-a. Antrenorul Iulian Crivac vrea ca echipa să facă din nou un meci bun, iar cele trei puncte să fie adjudecate.

„La ora meciului trebuie să fim foarte concentrați pentru a nu mai avea surprizele pe care le-am avut la Câmpina. Trebuie să tratăm jocul cu multă seriozitate, cu multă ambiție, cu o gândire mult mai matură. Adversarii sunt din punctul meu de vedere la marea majoritate la același nivel, dar problema se pune numai la gândirea nostră și la concentrarea nostră. Până acum adversarii nu ne-au surprins cu nimic, poate doar greșelile noastre individuale sau colective au făcut ca noi să nu avem mai puține goluri primite”, a declarat antrenorul Iulian Crivac.

După ce a fost accidentat în debutul campionatului, Iulian Tameș a revenit pe teren în partida cu Avântul Reghin. Mijlocașul alb-violet a declarat că nu se gândește decât la o victorie în partida de la Strejnic: „Nu prea știu nimic despre cei de la Conpet. Sper să câștigăm partida pentru că ar fi pentru noi un rezultat foarte bun. Dacă o să reușim să legăm câteva victorii o să luăm un avantaj destul de bun. Va fi o partidă grea dar totul depinde de forma noastră.”

CS Conpet – SCM Argeșul Pitești se va disputa vineri de la ora 17:00.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 25 Sep. 2013, 14:44 Stiri
Pe aceeași temă