FC Argeș și-a fixat obiectivul pentru Cupa României. „Vrem să aducem la Pitești o echipă de Liga 1”

Marius ANGHEL 29 Sep. 2017, 14:25 Cupa
FC Argeș și-a fixat obiectivul pentru Cupa României.**

După partida de sâmbătă cu Chindia Târgoviște, FC Argeș nu va avea prea multe zile la dispoziție pentru a pregăti următorul meci oficial. Echipa de fotbal a Piteștiului va începe aventura în Cupa României. Sorții au decis ca alb-violeții să întâlnească marți, de la ora 14:30, în deplasare, pe stadionul Oltenia din Craiova, pe ACSO Filiași, echipă de liga a treia.

Confruntarea cu oltenii contează pentru turul 4 al competiției KO, iar oficialii grupării din Trivale nici nu concep ca băieții noștri să nu treacă de acest adversar inferior.

Pe lângă meciul din campionat cu Chindia, secundul Iulian Crivac a vorbit și despre meciul din Cupă cu Filiași. Acesta le cere jucătorilor să trateze această partidă cu cea mai mare seriozitate pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

Oficialul echipei își dorește ca FC Argeș să aducă la Pitești un adversar de Liga 1: „Partida cu Filiașiul este un meci de Cupă, cu o echipă de Liga a 3-a. Nu trebuie să-i subestimăm și trebuie să ne respectăm blazonul. Oricine ar intra în teren trebuie să arate că merită să facă parte din lotul echipei FC Argeș. Obiectivul nostru este să urcăm cât mai sus. Ar fi frumos să aducem la Pitești o echipă de Liga 1. Ne dorim acest lucru și vom face tot posibilul să-l îndeplinim. Cu siguranță vor veni mai mulți spectatori la stadion dacă vom reuși să aducem o echipă de Liga 1. Vom aborda meciul cu Filiașiul numai la victorie. În această etapă a Cupei sper să nu avem probleme și să mergem mai departe”.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 29 Sep. 2017, 14:25 Cupa
Pe aceeași temă