Crivac: „Meciul cu Fortuna este unul de șase puncte”

Marius ANGHEL 11 Oct. 2013, 11:48 Stiri
Crivac:**

Astăzi, de la ora 15:00, se va disputa etapa cu numărul opt a ligii a III-a. În seria a VI-a, SCM Argeș Pitești va juca la Câmpina, împotriva formației Fortuna, acesta fiind al doilea joc în deplasare din această săptămână pentru argeșeni. Marți, elevii lui Iulian Crivac au învins la Șotânga, pe FCM Târgoviște, cu 5-1, iar, pentru meciul de astăzi, tehnicianul grupării din Trivale își dorește ca echipa să obțină o victorie și în partida cu cei de la Fortuna.

„Întâlnim o echipă care putea să adune mai multe puncte, ținând cont că au pierdut în ultimele minute de joc. O echipă bună cu jucători din vechea gardă, au mai adus și ceva întăriri, este clar că nu ne convine situația în care sunt. Este un joc de șase puncte pentru că cei de la Fortuna vor intra și ei în play-off.”, a declarat Iulian Crivac.

Partida Fortuna Poiana Câmpina – SCM Argeș Pitești se va disputa azi de la ora 15:00 și va fi condusă de Adrian Comânescu, ajutat la cele două linii de Florin Păunescu și Daniel Demetrescu, toți din Râmnicu Vâlcea.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 11 Oct. 2013, 11:48 Stiri
Pe aceeași temă