Crișul – Europa caută punctele siguranței în compania codașei Plimob!

Mihai Andries 18 Apr. 2013, 21:24 Stiri
Crișul - Europa caută punctele** siguranței în compania codașei Plimob!

Gruparea patronată de Karoly Gombos este pe cale de a-și îndeplini și matematic obiectivul impus la începutul returului. Condiția principală pentru ca „alb-albaștrii” să scape încă din acest weekend de emoții este succesul împotriva unei dintre formațiile care, probabil, va fi condamnată la retrogradare la finalul stagiunii.

Practic, și Plimob Sighetu Marmației  își joacă una dintre ultimele șanse la Chișineu Criș. Dacă pierde sâmbătă, teamul lui Vasile Caciureag se poate pregăti de Liga a IV-a, iar gazdele își pot face deja planuri pentru ediția următoare în eșalonul trei. „Cu 24 de puncte, plus cele 3 pe care le vom lua la masa verde cu Jiul Petroșani, nu vom mai avea probleme în acest sezon. Dar, credeți-mă că am mari emoții înainte de această partidă, fiindcă am pierdut la o diferență mare de scor la Hunedoara și riscăm să intrăm pe o pantă ascendentă dacă nu ne revenim rapid, mai ales că sunt puse în joc trei puncte mari pentru noi. Urmează apoi meciul cu Pîncota, pe care am dori să-l abordăm mai liniștiți, cu un moral bun”, ne-a mărturisit Lucian Ciba.

Antrenorul combinatei Crișul – Europa are și o problemă de lot de ultim moment. Atacantul Popa s-a accidentat grav la gleznă, va fi operat și va rata tot restul sezonului. Fundașul Pistol își revine treptat după mai vechea accidentare la genunchi, însă e greu de crezut că va evolua sâmbătă. Apoi, mijlocașul Issa nu a mai dat niciun semn de viață de când a „dezertat” de la Criș, în timp ce Flavius Băd a fost suspendat două etape după „roșul” încasat în „fieful” liderului. „Știu că vom întâlni o echipă tânără, cu jucători talentați, cu foame de rezultate, sper să fim pregătiți mai ales mental pentru acest meci. Fotbalistic cred că stăm din ce în ce mai bine, căci odată cu vremea frumoasă de afară, am putut face și noi antrenamentele pe care ni le-am dorit. Dacă abordăm cu seriozitate partida cu Plimob, cred că nu vom scăpa victoria”, a concluzionat Ciba.

Rusu – Condrea, Man, Toseschi, V. Fritea – Ciornei, Ban, Contor, Apetri – R. Fritea – Bucur ar putea fi primul „unsprezece” al Crișului – Europa în confruntarea cu Plimobul de sâmbătă, de la ora 17.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 18 Apr. 2013, 21:24 Stiri
Pe aceeași temă