Cristi Ungureanu debutează ca antrenor principal!

Mihai Andries 05 Jan. 2013, 15:00 Stiri
Cristi Ungureanu debutează** ca antrenor principal!

Fostul atacant al echipei FC Botoșani, Cristi Ungureanu își va începe cariera de antrenor la începutul returului sezonului 2012-2013. După ce a evoluat mulți ani în liga secundă, devenind un jucător cu foarte mare experiență, botoșăneanul Cristi Ungureanu va debuta ca antrenor principal la formația de Liga a III-a, Știința Miroslava, acolo unde a evoluat ca jucător în tur.

„€œS-a schimbat conducerea la Miroslava și noul președinte a decis ca eu să fiu antrenor”, ne-a spus Cristi Ungureanu, care l-a înlocuit pe banca tehnică pe fratele lui Marius Croitoru.
 
Meciul de debut  în Liga a III-ava avea loc atunci când ieșenii vor întâlni pe teren propriu pe SC Bacău. „€œSunt puține emoții, nu pot să spun că nu. Ne dorim ca la finalul sezonului să fim în primele 8 echipe”, a precizat antrenorul botoșănean.
 
Cristi Ungureanu nu va renunța însă la cariera de jucător și este decis să-și ajute echipa și din teren, dacă este nevoie. „€œDacă va fi nevoie de mine în teren, cu siguranță voi intra”, a spus acesta.

Știința Miroslava este nou-promovată în Liga a III-a, ea intrând în eșalonul trei după ce a eliminat la baraj pe FC Microbuzul. După turul campionatului, echipa ocupă locul 10 în clasament, acumulând 9 puncte în 11 partide disputate.

Sursa: GazetaBT

Mihai Andries 05 Jan. 2013, 15:00 Stiri
Pe aceeași temă