Costel Pană: „Încă mai cred în proiectul Axintele”

Mihai Andries 11 Dec. 2014, 17:19 Stiri
Costel Pană:**

Vestea că oficialii clubului Viitorul Axintele au decis rezilierea contractelor tuturor jucătorilor, plus incertitudinea privind continuarea activității în returul Ligii 3, a fost un șoc pentru oamenii de fotbal de la acest nivel și nu numai. Nimic nu prevestea decizia radicală luată de patronul clubului, cu atât mai mult cu cât vineri, echipa jucase un amical cu Chiajna II, încheiat la egalitate, scor 1-1, iar pentru marți era programat un alt meci, cu Metaloglobus.

Principalul Costel Pană a declarat că și pentru el a fost o lovitură ceea ce s-a întâmplat. „Decizia de a se renunța la toți jucătorii din lot m-a luat și pe mine prin surprindere. Este drept că, în ultima vreme, patronul nu a mai venit la unele meciuri oficiale, dar nu ne așteptam la o astfel de decizie. Gândiți-vă că, în urmă cu o săptămână, am făcut planul pentru retur, programul de iarnă, reunire, amicale, tot. Renunțasem deja la șase jucători: Dănciulescu, Bogorodiță, Croitoru, Tudose, Petcu și Badea, iar vineri am jucat amical cu Chiajna II, unde am făcut 1-1″, a explicat Pană.

Totuși, tehnicianul Viitorului speră ca, după Anul Nou, finanțatorul să revină la sentimente mai bune și să continue proiectul de la Axintele. „Chiar dacă suntem la opt puncte de locul care duce în Liga 2, consider că nu era totul pierdut. Mai aveam un retur întreg la dispoziție, adică 13 etape și, după cum ați văzut și în prima parte a sezonului, echipele din frunte nu sunt de neînvins. Atât Dunărea, cât și Delta și Juventus nu au demonstrat că au ceea ce le trebuie pentru a juca în eșalonul secund, iar din punctul meu de vedere, consider că rezultatele directe dintre echipele clasate pe primele șase locuri vor putea schimba la orice oră lupta la promovare” a mai adăugat Costel Pană.

Momentan, Axintele și-a luat adio de la Liga 3 în formatul actual și nimeni nu se știe ce se va întâmpla mai departe. Cel mai probabil, după Anul Nou vom avea primele informații concrete privind viitorul echipei.

Însă până atunci, Axintele a încheiat anul pe plus, după ce a învins marți cu 3-2 pe Metaloglobus în ultimul amical al echipei. Enciu, Adi Ilie și Badea au înscris golurile care le-au adus victoria, după ce gazdele au condus cu 1-0 și 2-1 prin reușitele lui Ghenovici și Mitroi.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 11 Dec. 2014, 17:19 Stiri
Pe aceeași temă