Axintele face ultimele reglaje înaintea cantonamentului de la Ciuta

Axintele face ultimele reglaje** înaintea cantonamentului de la Ciuta

Gruparea ialomițeană va trage linie astăzi în ceea ce privește lotul cu care va intra în cantonament de luni, atunci când echipa va pleca la Ciuta pentru opt zile. De la ora 13, pe terenul sintetic al complexului „Ion Țiriac” de la capătul Pantelimonului va avea loc un interesant amical contra celor de la Sporting Turnu, echipă din Liga 4 Teleorman, antrenată de Vali Bădoi.

Viitorul Axintele a jucat până acum patru amicale, în care a reușit doar un egal, cu Inter Clinceni. În rest, ialomițenii au pierdut cu Dinamo II (2-3), CS Balotești (1-2) și ACS Berceni (0-2). Finalul săptămânii trecute, atunci când au avut loc meciurile cu Inter Clinceni și ACS Berceni, au adus alte nume noi în curtea Viitorului.

Alex Tudor și Ovidiu Andrei, două noi certitudini

Astfel, principalele noutăți s-au numit Alexandru Tudor de la FCM Alexandria și Ovidiu Andrei (foto) de la Gloria Popești Leordeni, care se pare că au și semnat cu gruparea ialomițeană. În schimb, Lică de la Urban Titu și Cârjan nu au reușit să îl impresioneze pe Ion Nica. După meciul de astăzi, vom afla oficial și situația altor jucători care au prins mai multe meciuri în tricoul Viitorului în ultimele două săptămâni, printre care se află Mindu de la Rapid, Alin Roman de la Urban Titu și Irinel Dumitru de la Ștefănești.

Vă reamintim că la începutul lunii decembrie, Axintele a renunțat la o bună parte dintre jucătorii care au evoluat în tur și s-a pus problema încetării activității. Reveniți la viață aproape de mijlocul lui ianuarie, dar fără antrenorul Costel Pană, ialomițenii au reușit să facă o serie de achiziții interesante, cum ar fi fostul căpitan al Berceniului, Alexandru Radu, tandemul Ciuculescu – Vali Crăciun de la Balotești și l-au readus la echipă pe atacantul Mario Fătu, care a evoluat ultima dată la Olimpia Rm. Sărat (Liga 4 Buzău).

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

 

Pe aceeași temă