Coșmarul de pe Niță Pintea

Mihai Andries 29 Oct. 2012, 20:00 Stiri

Toată suflarea din Voluntari s-a bucurat când a auzit că echipa lor are o nouă casă, cochetă, cu gazon bun, cu tribune cu locuri pe scaune, exact ce îi trebuie unei echipe cu pretenții la locurile fruntașe. Din păcate, se pare că noul domiciliu de lângă groapa de gunoi nu le priește sub nicio formă ilfovenilor, în condițiile în care înaintea duelului cu Afumați, disputat vineri seara, echipa din Voluntari nu marcase niciun gol și nu bifase nicio victorie pe acest stadion.

Parcă pentru a confirma că nu există excepții de la regulă, la finalul meciului cu Afumațiul, Voluntariul și-a mai trecut în panoplie un nou meci necâștigat acasă și un nou meci fără gol marcat de proprii jucători, în ciuda scorului de 1-1. Și asta fiindcă golul gazdelor a fost reușit de fundașul Lică de la CS Afumați, care a deviat în proprie poartă centrarea lui Elvis Stan. Acesta a fost și singurul eveniment notabil al primei reprize, în care am mai putut nota doar accidentarea lui accidentarea lui Radu Cristea, schimbat cu Isac, decizia lui Bunică aducând mai multe permutări în formula Voluntariului.

Repriza a doua a avut trei momente cheie, care au schimbat soarta meciului. Primul a fost ratarea lui Viorel Dinu, la 1-0 pentru gazde, parada lui Mihalcea salvând echipa de la un gol ca și făcut. A venit faza din minutul 75 atunci când Lică a avut o intrare grosolană din spate, iar centralul Mladinovici a dat doar galben, deși s-ar fi putut acorda lejer un roșu care probabil ar fi înclinat balanța în favoarea gazdelor. Ultimul moment important a avut loc în minutul 80, când Gabi Petre a revenit pe teren crezând că a primit acordul centralului Mladinovici, însă acesta i-a dat galben. Cum mijlocașul gazdelor mai avea unul, a fost eliminat și Voluntariul a terminat meciul în 10 oameni.

Cum Afumațiul ataca în valuri de minute bune, inevitabilul s-a produs și Vlada a driblat un fundaș advers în marginea careului, apoi l-a ocolit pe Dănciulescu venit la dublaj prea repede și a refăcut egalitatea pe tabela de marcaj. Meciul s-a terminat cu scorul de 1-1 și Romeo Bunică este neînvins de patru meciuri, dar are serioase dureri de cap în ceea ce privește compartimentul ofensiv.

FC Voluntari – CS Afumați 1-1 (1-0) Lică (12 – autogol) / Vlada (87)

Voluntari: Dănciulescu – Palamariu, Banu, Pacinschi, Racu, Spătaru (61 G. Petre), Al. Anghel, V. Dinu, E. Stan (85 C. Ungureanu), R. Cristea (40 Isac), R. Ioniță (55 A. Voicu). Rezerve nefolosite: Goicea – Funieru, A. Ghiță. Antrenor Romeo Bunică

Afumați: Mihalcea – Lică, Velicu, Mogoș, M. Ștefan, Robicek (77 G. Ungureanu), Surugiu, Lupeș, Lădaru (63 Șt. Alexandru), Vlada, A. Zaharia. Rezerve nefolosite: Craiu – Enache, Vrabie, Bernard, C. Stanciu Antrenor Vasile Neagu

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 29 Oct. 2012, 20:00 Stiri
Pe aceeași temă