Cosma revine la FC Zalău!

23 Aug. 2012, 12:26 Stiri
Cosma revine la FC Zalău!

Plecat de mai bine de o lună la muncă în Anglia, fundașul a fost contactat de oficialii zălăuani pentru a se reîntoarce la echipă. Imediat după reunirea echipei, fundașul Cosmin Cosma a anunțat conducerea lui FC Zalău că va pleca la muncă în Anglia acolo unde a mai fost și în urmă cu doi ani. Zis și făcut. Fundașul a plecat și a lăsat un gol în linia defensivă.

Și cum nu era de ajuns, FC Zalău s-a mai despărțit și de Dragoș Surducan, astfel gruparea antrenată de Marius Pașca a rămas total descoperită în compartimentul defensiv. Lucrul acesta a dat mari bătăi de cap oficialilor echipei, care l-au contactat pe „Coco” pentru a reveni din nou la FC Zalău.

Fundașul este aproape de revenire și este așteptat la echipă în perioada următoare. Cosma a revenit și în iarnă tot după o „aventură” în Anglia unde a fost la muncă. „Față de jucătorii pe care-i avem acum, va mai veni unul. Am vorbit cu Cosmin Cosma și și-a dat acceptul pentru a reveni la echipă. Îl așteptăm să se întoarcă pentru că avem nevoie de serviciile lui, mai ales după ce zilele trecute ne-a mai plecat un fundaș”, ne-a declarat președintele Ioan Morar.

Sursa: Sportul Sălăjean

23 Aug. 2012, 12:26 Stiri
Pe aceeași temă