Corona a promovat matematic în Liga 2, Zlatna a retrogradat pentru a treia oară consecutiv

25 May. 2012, 20:59 Stiri
Corona a promovat matematic în Liga 2,** Zlatna a retrogradat pentru a treia oară consecutiv

După ce meciul de la Zlatna a început cu stângul, după aproximativ 25 de minute picând nocturna, liderul Seriei a VI-a, Corona Brașov, s-a impus fără emoții în fața echipei locale învingând-o cu scorul de 2-0. Succesul le-a adus automat și promovarea brașovenilor.

Corona a deschis scorul prin Ionuț Chirciu (40) la câteva minute bune după reluarea jocului, iar în cea de-a doua repriză Marius Ene (74) a stabilit scorul final și a adus fericirea în sânul echipei sale. Cu victoria de astăzi, brașovenii își pot permite chiar o înfrângere în ultima etapă, deoarece Olimpia Satu Mare nu-i va mai ajunge în clasament.

De partea cealaltă, CS Zlatna a retrogradat pentru a treia oară consecutiv din Liga a III-a, însă speră ca și în noul sezon să evolueze în același eșalon, totul urmând a fi posibil doar prin „bunătatea” FRF.

Articol scris de Marius ANGHEL


Brașovenii, cu jucători de pe prima scenă în componență (Marc, Postolache, Stare, Chirciu, I. Coman) au celebrat cu această victorie prima promovare din istoria clubului în Liga a 2-a. De cealaltă parte multă amărăciune în urma celei de-a treia retrogradări la rând, însă CS Zlatna speră să joace de la toamnă tot în Liga a 3-a

Partida dintre CS Zlatna și Corona Brașov, începută la ora 20, trebuia să fie un festival pentru gruparea aurară, în condițiile în care aceasta era prima partidă oficială în nocturnă pe teren propriu. În 2009, Zlatna a mai jucat în nocturnă cu Gaz Metan Mediaș, dar atunci a fost vorba de un amical.

Echipa din Zlatna a avut emoții mari, la scorul de 0-0, în minutul 23, a picat nocturna. Meciul a fost oprit, echipele trimise la cabine și acum se încearcă remedierea problemelor care au dus la acest incident neplăcut. Vă reamintim că instalația a trecut printr-un proces de modernizare în toamna trecută, având acum 1.200 de lucși.

În cele din urmă, după aproape jumătate de oră de întrerupere, meciul s-a reluat de unde se întrerupsese, adică din minutul 23 de la 0-0.

Articol de Mihai ANDRIEȘ

25 May. 2012, 20:59 Stiri
Pe aceeași temă