Copil: „Eram dispus să renunț la patru salarii și să joc la Jiul”

Marius ANGHEL 17 Oct. 2012, 14:35 Stiri
Copil:** „Eram dispus să renunț la patru salarii și să joc la Jiul

Unul dintre jucătorii valoroși pe care Jiul i-a avut în acest sezon, Dumitru Copil, spune că era dispus să renunțe la patru dintre cele șase salarii pe care Jiul i le datorează și să continue, dar că oficialii nu au fost de acord cu propunerea lui.

Dumitru Copil regretă despărțirea de Jiul mai ales că el nu și-a dorit-o. În prezent, arădeanul se antrenează de unul singur în parcuri sau la sală și spune că preferă această variantă decât să mai revină la Petroșani.

„Eu cred că am fost unul dintre cei mai corecți jucători de la Jiul. Le-am spus celor din conducere să îmi dea două salarii că renunț la celelalte patru pentru că aveam nevoie de bani. Nu au fost de acord. Eu unul mai continuam la Petroșani dacă ei acceptau varianta mea. Nu au vrut, am depus memoriu și așa vor trebui să în dea toate salariile pentru că altfel nu vor fi programați în campionat”, spune arădeanul de 22 de ani, dorit de mai multe echipe din țară.

Patru dintre jucătorii cu memoriile depuse, Tonca, Moldovan, Firan și Filip și-au luat deja salariile restante, iar în următoarele săptămâni alți jiuliști vor intra în posesia restanțelor astfel gruparea din Vale riscă neprogramarea în campionat.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 17 Oct. 2012, 14:35 Stiri
Pe aceeași temă