Conpet Cireșu rămâne invincibilă în deplasare, după trei înfrângeri acasă!

08 Oct. 2011, 09:59 Stiri
Conpet Cireșu rămâne invincibilă în deplasare,** după trei înfrângeri acasă!

Pe măsură ce se joacă partidele din cadrul ligii a III-a la fotbal, un lucru devine din ce în ce mai clar în seria a II-a: Conpet Cireșu joacă mult mai bine în deplasare decât pe teren propriu!! Dovadă în acest sens stă ultima partidă a brăilenilor din actualul sezon, cea de la Eforie Sud, acolo unde brăilenii au câștigat cu scorul de 2-0 disputa cu CS-ul local!!

Și asta după ce în etapa trecută formația antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan pierdea fără drept de apel, cu 0-2, meciul de pe teren propriu cu Eolica Baia! Dar eșecul din runda precedentă este al treilea consecutiv suferit de Conpet Cireșu pe teren propriu după un 0-4 cu ACS Berceni, 0-1 cu Viitorul Chirnogi și 0-2 cu Eolica Baia (a mai fost și un succes în etapa inaugurală, 2-0 cu Comprest GIM București). Dar în partidele jucate pe terenuri străine „cireșarii” sunt de-a dreptul imbatabili deoarece au câștigat nu mai puțin de 8 puncte din deplasare, ultimile trei fiind obținute la o formație cu „zero” la adevăr: CS Eforie.

Partida din orașul de pe țărmul Mării Negre s-a jucat pe un vânt foarte puternic dar niciuna dintre cele două echipe nu a putut fructifica acest avantaj. Prima repriză a meciului de la Eforie a fost una destul de săracă în ocazii de poartă, dar în care totuși brăilenii au reușit să marcheze. Însă până la gol, Pugaru a reluat cu capul puțin peste poarta apărată de Stoica (min.20), iar Pușcașu singur în careul constănțean a șutat de la 10 metri în Gândac (min.25), după care a venit singura reușită a primei părți, în minutul 28. A fost o centrare în careul gazdelor a lui Oprea, iar Nicoliță a așezat mingea pentru șutul imparabil a lui Pușcasu: 0-1! Până la finalul primei reprize brăilenii au dominat mai mult, dar nu a fost 0-2 deoarece Gândac a respins incredibil șutul lui Nicoliță din 7 metri (min.40).

După pauză gazdele domină teritorial o echipă care se apără impecabil, iar constănțenii fac abuz de foarte multe centrări în careul oaspeților respinse calm de Mușat, Ilie, Baicu sau Stoica. Brăilenii se mulțumesc doar să contraatace, așa cum s-a întâmplat și în minutele 71 și 80, dar Pușcașu și Nicoliță nu au găsit soluția pentru golul desprinderii. Conpet Cireșu va marca totuși golul al doilea în minutul 90, atunci când Mușat l-a lansat în adâncime pe Nicoliță care a scăpat singur în jumătatea de teren adversă, l-a driblat pe Gândac ce era ieșit pe la 35-40 de metri de propria poartă, și brăileanul a marcat apoi probabil cel mai simplu gol pe care l-a înscris în cariera lui: 0-2!

După meci era bucurie mare în tabăra brăileană, iar Vasile Darie, antrenorul principal de la Conpet Cireșu a avut puterea să declare: „Este incredibil ceea ce se întâmplă! Acasă pierdem tot, iar în deplasare suntem invincibili! Felicit toți băieții pentru această nouă victorie obținută pe teren străin, și am să propun conducerii clubului să depună o cerere la federație ca să jucăm în deplasare și partidele de acasă. Nu de alta, dar dacă am fi avut și cele 12 puncte pierdute acasă, am fi fost acum pe primul loc!! Acum să vedem ce va fi etapa viitoare, la Ianca, pentru că nu vreau să mă gândesc la un nou eșec acasă cu Viitorul Axintele! Ar fi prea de tot!”- a spus tehnicianul brăilean.

În meciul de la Eforie Sud cele două formații au avut următoarele alcătuiri:

CS Eforie: Gândac – Boritz, Croitoru, Fugaru, Dragomir – Contu, Ștefănescu, Potoșcă, Fătu – Drăghici, Aneste. Au mai jucat: Vasile, Radu, Chiriac, și Tănase.

Conpet Cireșu: Stoica – Grozea, Mușat, Ilie, Cotigă – Baicu, Percă, Pușcașu – Oprea, Nicoliță, Crăciun. A mai jucat: Crăciunescu.

articol scris de Valentin Constantinescu

08 Oct. 2011, 09:59 Stiri
Pe aceeași temă