Conpet are din nou emoții pentru rămânerea în liga a treia

14 Apr. 2012, 23:09 Stiri
Conpet are din nou emoții** pentru rămânerea în liga a treia

Conform tuturor așteptărilor, meciul de vineri după amiază, de pe teren propriu cu Unirea Slobozia a reprezentat pentru Conpet Cireșu o nouă înfrângere acasă, dar de această dată au pierdut mai mult decât onorabil, cu 0-2, în fața liderului autoritar al seriei a doua. Cu toate că în partida din tur, de la Slobozia rezultatul a fost unul de egalitate, 1-1, în returul de pa stadionul „Ștefan Vrăbioru” din Ianca, Unirea Slobozia a fost echipa mult mai pragmatică, deoarece a avut trei șuturi pe spațiul porții din care a marcat două goluri. De partea cealaltă, brăilenii (de la care a lipsit Olenic, accidentat) și-au creeat câteva situații de a marca pe care le-au irosit cu seninătate, iar Costache a reușit să rateze și o lovitură de la 11 metri, la scorul de 1-0 pentru oaspeți.

Primii au înscris jucătorii de la Slobozia, care au marcat din penalty, în minutul 14, lovitură de pedeapsă transformată de Gheorghe Viorel, după ce tot el fusese faultat în suprafața de pedeapsă de Cotigă: 0-1! Brăilenii puteau egala în minutul 21 prin Costache, cel care a ratat lovitura de pedeapsă acordată „cireșarilor”, după ce Moldoveanu fusese faultat în careul oaspeților, iar apoi, în minutul 28, s-a stabilit rezultatul final.
Viorel Gheorghe a centrat perfect în fața porții brăilene, Stoica a respins greșit până la Ibrian, iar acesta a șutat plasat risipind emoțiile oaspeților: 0-2! Până la finalul primei părți ocaziile de gol la cele două porți au lipsit cu desăvârșire, iar scorul pauzei a fost cel stabilit în minutul 28.
După pauză, Conpet Cireșu a jucat ceva mai bine, dominându-și oarecum adversarul și a ratat prin Crăciun și Stoian ocazia de a reduce din handicap, în timp ce oaspeții și-au apărat rezultatul primei reprize fără a mai periclita poarta apărată de Stoica, iar apoi de Tudor. Această nouă înfrângere pe teren propriu, a coborât pe Conpet Cireșu pe locul 13, cu 19 puncte, fiind acum depășită și de Rapid II București. Următorul joc pe teren propriu al brăilenilor va avea loc tocmai în etapa a 28-a, pe data de 18 mai, adversara „cireșarilor” fiind chiar satelitul lui George Copos! Până atunci programul brăilenilor este următorul: etapa viitoare la Eolica Baia, apoi vor câștiga cu 3-0 partida de acasă cu CS Eforie, apoi se vor duce la Viitorul Axintele, după care vor sta întrucât Phoenix Ulmu s-a retras din tur, după care vor urma alte două deplasări la Ștefănești și la Tunari, după care va veni Rapidul la Ianca!

După meciul cu Unirea Slobozia, antrenorul brăilenilor, Vasile Darie ne spunea vădit supărat: „Acum asta este! Ne-a bătut o echipă mult mai bună ca noi care a știut cum să joace la Ianca, iar victoria lor n-o pot pune niciun moment la îndoială! Poate că dacă am fi egalat din acel penaty ratat de Costache altfel ar fi stat lucrurile. Îngrijorător este faptul că am intrat iar în hora retrogradării, dar cred că vom scăpa de liga inferioară, chiar dacă avem un program viitor destul de greu, însă sper să ne ajute și jocul rezultatelor!”– a spus tehnicianul celor de la Conpet Cireșu.

În meciul cu Unirea Slobozia, pentru Conpet Cireșu au evoluat următorii jucători: Stoica (min. 75 Tudor) – Preda, Ilie, Cotigă – Oprea, Percă, Costache, Grozea (min. 46 Stoian) – Dima (min. 80 Popa), Crăciun, Moldoveanu (min. 85 Mirescu).

Articol de Valentin CONSTANTINESCU

14 Apr. 2012, 23:09 Stiri
Pe aceeași temă