Colaborarea ACU – Liberty continuă și în Liga a III-a!

19 Aug. 2009, 09:01 Stiri
Colaborarea ACU - Liberty** continuă și în Liga a III-a!

Geta Onu și Marius Vizer nu vor rupe contractul de colaborare, semnat săptămâna trecută. Între ACU și Liberty Salonta va exista cel puțin o colaborare de cinci ani, perioadă în care jucătorii talentați din Salonta vor fi promovați prin gruparea arădeană, iar în eventualitatea unor transferuri ulterioare urmând a se împărți cote din sumele tranzacțiilor. Astfel, fiecare grupare ar avea de câștigat.

 

Deocamdată, cel care pierde este Marius Vizer. El este prejudiciat de Federația Română de Fotbal prin faptul că nu ne-au acceptat în Liga a II-a, în locul celor de la Liberty Salonta. Noi oricum evoluam în eșalonul trei, deci nu noi suntem cei care ar trebui să ne simțim dezavantajați de decizia Comisiei de Disciplină”, a comentat Geta Onu.

 

Altfel, cele două grupe de juniori republicani de la Liberty Salonta vor juca și în Liga a III-a pentru ACU în campionat rezervat acestor echipe. În plus, la mijlocul fiecarei săptămâni să va disputa un meci-școală cu „republicanii” de la Liberty, iar un fotbalist va fi reținut în lot pentru meciul următor din campionat.

 

Sursa: observator.info

19 Aug. 2009, 09:01 Stiri
Pe aceeași temă