Olimpia a terminat cantonamentul cu un egal

17 Feb. 2012, 16:17 Pregătiri, amicale
Olimpia** a terminat cantonamentul cu un egal

După o săptămână petrecută în cantonament la baza sportivă Liberty din Salonta, jucătorii Olimpiei s-au întors ieri acasă. Antrenorii Csik, Dragomir și Paul Levente se declară mulțumiți de randamentul dat de jucători în cele șase zile petrecute la Salonta și în care galben-albaștrii au disputat o serie de meciuri de verificare pe terenul sintetic din localitatea bihoreană.

Ieri în ultima zi de cantonament, Olimpia a întâlnit formația arădeană Național Sebiș. Cele două formații au terminat la egalitate, 1-1, golul sătmărenilor fiind marcat de Câmpan în minutul 83, în timp ce pentru cealaltă echipă a marcat Flavius Băd.

Olimpia a ratat din nou foarte mult, jucătorii fiind probabil cu gândul la …casă.

Azi e programată o refacere la baza Rania iar sîmbătă și duminică jucătorii au primit liber din partea conducerii.

Olimpia: Coman – F. Mureșan, Câmpan, Mihai Pop, Homorozan, Gavrilescu, Villand, Domuța, Socaciu, Marinaș și Feier. Au mai jucat Gorbe, M. Mureșan, Moș, Micaș, Glodean, Botoș, Barbuloviciu, Dănilă, Zsiga și Heil.

Sebiș: Șoltez – Feieș, Nicolau, Floare, Viderok – Neacșu, Mohamed, Ember, Bozian, Birău – Băd. Au mai intrat Cioloca – Dârvaru, Șuteu, Sătmar, Francescu, Necșulescu, Toader, Susan.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

17 Feb. 2012, 16:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă