Colaborare cu Internațional?

20 Jul. 2009, 11:09 Stiri
Colaborare cu Internațional?

După ce s-a despărțit de câțiva fotbaliști de bază în sezonul trecut, Municipal caută întăriri urgente pentru a începe noul sezon cu un lot de 20-22 jucători. Prima variantă îndelung adusă în discuție în ultimele zile este o colaborare cu Internațional Curtea de Argeș, formație proaspăt promovată în Liga I.

 

“Vor veni 10 jucători de la Pitești, mai buni decât cei pe care i-am avut noi în campionatul trecut. Acești fotbaliști vor fi plătiți de argeșeni, urmând să se pregătească la Târgoviște pentru a reveni la Inter, în Liga I”,  a declarat președintele Cătălin Neculăescu într-o emisiune a unui post local dâmbovițean, lăsând să se înțeleagă că tratativele sunt într-o stare avansată.

 

Surpriza a venit dinspre Curtea de Argeș, responsabilii clubului alb-roșu fiind vădit puși în dificultate: “Nu am auzit nimic despre o colaborare cu Târgoviștea”, vorbește directorul executiv al Interului, Daniel Barbu, pe aceeași linie situându-se și ofițerul de presă al clubului.

 

Subiectul rămâne de urmărit, însă până duminică seară niciun jucător de la Internațional nu ajunsese în cantonamentul FCM-ului de la Secu.
 

 

articol scris de Ionuț MARIN
 

20 Jul. 2009, 11:09 Stiri
Pe aceeași temă